• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

15.07.2017

08:11

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Monstrum iz Rakovice bio TELOHRANITELJ POZNATE PEVAČICE!

Vesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Monstrum iz Rakovice bio TELOHRANITELJ POZNATE PEVAČICE!

Podeli vest

Četrdesettrogodišnji Marko Nikolić koji je prvo ubio svog četvorogodišnjeg sina Mihaila, a zatim i svoju bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević, bio je telohranitelj poznatih

 

Kako saznaje Alo, on je redovno trenirao u teretani i jedno vreme bio angažovan kao telohranitelj pevačice Dunje Ilić.


ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Ovo su pravi UZROCI SMRTI Maje i njenog sina Mihaila!

- On je oduvek bio pomalo čudan i nasilan. Redovno je trenirao i bilo mu je važno da bude snažan i izgleda tako jer se bavio bodigardom. Čak je neko vreme bio telohranitelj one pevačice Dunje Ilić. Iskreno, i izgledao je tako kao da je tempirana bomba koja će svakog trenutka da eksplodira - rekao je izvor blizak Marku Nikoliću.


MONSTRUM MARKO NIKOLIĆ POSLE HAPŠENJA: Otrovao sam sina (5) lekovima za smirenje, pa ga zadavio, ŽENA JE ZASLUŽILA DA JE ZAKOLJEM!

Podsetimo, Marko Nikolić je u sredu usmrtio svog sina tako što ga je prvo drogirao lekovima za smirenje, a zatim usmrtio davljenjem. On je malog Mihaila doneo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, a nakon što je majka deteta prišla, on je dečaka bacio na asfalt, a nesrećnoj ženi nožem naneo smrtonosne povrede. U ovom krvavom piru Marko je povredio i troje zaposlenih iz Centra za socijalni rad.


(VIDEO) BOLNA ISPOVEST SESTRE UBIJENE ŽENE U RAKOVICI: Maja je pitala ljude u Centru za socijalni rad: "Ako se detetu nešto desi, ko će biti kriv za to?"!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Naca

pre 6 godina

Dunja olos i sponzorusa ! Kakva crna pevacica !\n

Enfant Terrible

pre 6 godina

Pocinjem da se brinem za svoju "memoriju pamcenja". Ubijte me ali ja ne znam ko je pevacica Dunja Ilic.

bogster

pre 6 godina

A ko Vam je Dunja Ilić? U celoj ovoj priči. Sve govori da se radi o okorelom kriminalcu, koga je trebalo držati u kavezu, da su policija, sudovi i sudije, radili svoj posao. Ludaci slobodno, šetaju ovom državom, maloletnici premlaćuju, učitelje, taksiste, policajce, ubijaju ljude po letovalištima, siluju decu od 3 godine, pa mi smo bolestan Narod. Smrtnu kaznu pod hitno.

Judge Dread

pre 6 godina

Ovom se sa kilometra vidi da je neuravnotežena budaletina tipa aradinaj.Đe ga samo nađe.Lex specijalis:smrtna kazna, jer taj kad izađe ubiće još nekog.

dr

pre 6 godina

jadna li je ta zemlja SRBIJA kada neke dunje ilic imaju telohranitelje.

Sudija Dred

pre 6 godina

O Srbojo donesi Zakone vise u p*cku materinu. Za ubistvo i ti njega ubij, za kradju odseci ruku, za silovanje-siluj ga ti pa mu odseci polni organ, za maltretiranje zene vec prvi put(ne da cekas 20 puta to da uradi) u zatvor na 20 godina i svaki dan ga maltretiraj. A zatvori da budu kao u Kolumbiji(bez tv, klime, interneta, slobodnih aktivnosti, BEZ ICHEGA,) pa da vidimo tog majcinog sina ko ce da se usudi da to uradi. Ali mi poltroni Evropske unije u koju nikada necemo uci, hocemo Demokratiju, pa nam zato deca od malih nogu tuku i maltretiraju nastavnike i profesore, bolesno drustvo to prihvata(drustvo starleta,politicara lopova,pahsa i direktora po babinoj liniji i reketaskih novina-direktora) i tako nastaju ovakve siledzije i monstrumi.\nSeci ovo banana drzavo ako te ima, budi drzava dok nije kasno.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija