• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2017

12:11

OTAC MONSTRUMA JOŠ U ŠOKU: Moj Marko nije bio pri zdravoj pameti kad je ubio sina, UMREĆEMO ZA UNUKOM!

Vesti

OTAC MONSTRUMA JOŠ U ŠOKU: Moj Marko nije bio pri zdravoj pameti kad je ubio sina, UMREĆEMO ZA UNUKOM!

Podeli vest

Živko Nikolić, otac monstruma Marka Nikolića koji je ubio svog četvorogodišnjeg sina i suprugu, kaže da ne može da shvati šta se desilo u glavi njegovog sina da počini takav užasan zločin

 

On je toliko voleo Mihaila, živeo je za njega. Ne mogu da verujem da je u tom trenutku bio normalan i pri zdravom razumu
Živko Nikolić

- Nije mi jasno šta se desilo u njegovoj glavi. To je strašan zločin, pogotovo što je u pitanju dete. Nije mi jasno zašto je podigao ruku na svog sina i kako je u svojoj glavi povezao suprugu i dete. To samo on zna - snuždenim glasom je ispričao Živko.

On dodaje da mu je jasno da Marka čeka kazna od 40 godina zatvora, ali, kako kaže, prvo treba da se utvrdi da li je bio pri čistoj svesti kada je počinio zločin.


MONSTRUM MARKO NIKOLIĆ POSLE HAPŠENJA: Otrovao sam sina (5) lekovima za smirenje, pa ga zadavio, ŽENA JE ZASLUŽILA DA JE ZAKOLJEM!

- Morali bi doktori prvo da utvrde njegovo zdravstveno stanje i da mu se sudi na osnovu toga. Ubeđen sam da nikada ne bi uradio tako nešto svom detetu da je bio pri zdravoj pameti. Nešto mu se desilo. Pomućena svest ili šta već. On je toliko voleo Mihaila. Živeo je za njega. Ne mogu da verujem da je u tom trenutku bio normalan i pri zdravom razumu - brani svog sina Nikolić i dodaje da njegovom sinu "nije bilo lako i da je bio sateran u ugao".


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUOZNI ZLOČIN ŠOKIRAO SRBIJU: Potresne fotografije ubijenih majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!

- Marko je od juna prošle godine sina viđao na po sedam i po sati. Kad ga uzme, redovno ga je dovodio kod nas da ga i mi vidimo. Znam da je želeo da ta viđanja budu češća. I kobne srede je doveo dete kod nas. Čim ga je doveo, otišao je u kupovinu. Mališan je bio s nama, igrao se sve vreme, sve je bilo normalno. Uopšte nismo primetili da s Markom nešto nije u redu. Kad se vratio iz kupovine, izašao je napolje da se igra s Mihailom. Kupio mu je sladoled i vozio ga u džipu na baterije koji mu je kupio. U 15 sati ga je stavio u kola i odvezao - opisao je Živko poslednje trenutke života svog unuka i dodao:

- Moj sin je u poslednje vreme bio depresivan i anksiozan, ali je voleo Mihaila.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

covek je psihicki bolestan , da je zfrav to ne bi uradio , dosta vise o tome nisu svi muskarci zlikovci

Nala

pre 6 godina

Nado, upravo o tome se radi, tesko bolestan i nepredvidiv, a daju mu dete nasamo! Tu su zakazali svi koji su i morali da sprece ovu tragediju. Niko ovde ne napada ceo muski rod!

Putin

pre 6 godina

Da li je bio pri cistoj svesti ili ne, koga to zanima, kad dete i majke vise nema, zasluzuje najvecu mogucu kaznu koja postoji, taj vise da izadje iz zatvora nebi trebao.

Nala

pre 6 godina

Da, stvarno, kako poveza sina sa majkom? Nju ako je, ali sto maloga? Sramota sta ovaj covek izjavljuje, a u zapisniku CSR pise da je dolazio tamo sa sinom i gledao kako se ludak ponasa, dakle nije da nije znao. Jeste da je roditeljska ljubav slepa, ali dajte makar malo pijeteta prema zrtvi, aman!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija