• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2017

21:34

ZVER ĆUTI, NE KAJE SE! Sinu razbio lobanju, a žali se da ga boli glava!

Vesti

ZVER ĆUTI, NE KAJE SE! Sinu razbio lobanju, a žali se da ga boli glava!

Podeli vest

Otac-monstrum Marko Nikolić, koji je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i sina Mihaila, žalio se na bolove glave, jer ju je udario o beton prilikom hapšenja. On je zanemeo kod tužioca na saslušanju i nije se kajao zbog zločina

Marko Nikolić (43), koji je zaklao bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i ubio sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, pre saslušanja kod tužioca tražio je lek protiv bolova u glavi. Kada je otac-monstrum doveden u Više tužilaštvo, nije hteo da iznese odbranu niti je pokazao trunku kajanja za zversko ubistvo deteta i žene.

UBITI OLOŠA Srbi traže SMRTNU KAZNU za MONSTRUMA Marka Nikolića, koji je ZADAVIO sina i ZAKLAO bivšu ženu!

Prema rečima Informerovog izvora bliskog istrazi, pre nego što su osumnjičenog zatvorski čuvari u podnevnim časovima smestili u "maricu" kako bi ga dovezli u Katanićevu ulicu, gde se nalazi tužilaštvo, Nikolić se požalio da ga boli glava.

Udario glavu

- On je tražio neki lek protiv bolova. Kada je upitan šta ga boli, odgovorio je "glava". Saopšteno mu je da je mimo propisa davanje bilo kakvih lekova bez odobrenja lekara i da ih neće dobiti. Nikolić je, zureći u pod, rekao da ga glava boli jer ju je udario o pločnik kad su na njega skočili neki ljudi, a potom je zaćutao - kaže naš izvor.

Videli ubicu na groblju

Na banjičkom groblju, gde je Marko Nikolić otrovao i davio sina Mihaila (4), Informerovom reporteru stanari kuća u blizini groblja ispričali su da su primetili automobil koji juri, ali da su mislili da je vozač pogrešno skrenuo.
- Sivi automobil je projurio prvo prema groblju, a onda se posle nekog vremena okrenuo i još brže otišao. Pomislio sam da je pogrešno skrenuo, ali sad sam uveren da je to bio ubica - kaže jedan stariji stanar.

On je sa lisicama na rukama oko 13.00 doveden u Više tužilaštvo kako bi bio saslušan zbog sumnje da je ubio suprugu Maju Đorđević i sina Mihaila.

- Ništa nije pričao, a na licu je imao nekoliko manjih rana. Nije pružao nikakav otpor i slušao je sve šta mu stražari govore. Sedeo je na stolici i bezizražajno zurio u pod. Kad ga je tužilac pitao želi li da iznese odbranu, odmahnuo je glavom. Ipak, ponovljeno mu je pitanje, a osumnjičeni je tad podigao pogled i kratko rekao: "Ne." Na licu mu se videlo da nema ni trunke kajanja za stravičan zločin koji je počinio - rekao je naš izvor iz suda.

Prema rečima Tanje Sekulić, portparolke Višeg tužilaštva, za osumnjičenog Nikolića je zatražen pritvor, i to zbog postojanja osobitih okolnosti da će ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Nakon toga sudija za prethodni postupak je ocu-monstrumu odredio jednomesečni pritvor.

informer/printscreen

Davio sina

Podsetimo, Marko Nikolić je u utorak odveo sina Mihaila na banjičko groblje, gde ga je prvo naterao da popije veliku količinu sedativa, a zatim je počeo da ga davi. Nakon toga on je polusvesnog mališana dovezao do socijalne službe u Rakovici, gde ih je čekala njegova bivša supruga i majka deteta Maja Đorđević. Ona je videla da nešto nije uredu sa Mihailom, pa je pokušala da otme dete iz Markovog naručja. Otac-monstrum je tad svom silinom tresnuo dete o pod, izvadio nož i Maji zadao oko 50 uboda u vrat. Nikolića je savladala komunalna policija, ali je već bilo kasno za Mihaila i Maju.

Sračunati psihopata, misli da je nedodirljiv!

Informer

Milan Kostić, klinički psiholog, kaže da Marko Nikolić nije duševno obolela osoba.
- On je sračunati psihopata, ali ne duševno bolestan. Taj čovek sebe smatra nedodirljivim i kao takav on je najopasniji za društvo jer takva ličnost ne prihvata posledicu svojih postupaka. Nikolić je bio svestan svega, ali nije ni pokušavao da se kontroliše i zato je nasilje izbilo u najsurovijem obliku. Zaboravio je šta znači roditeljstvo i obnevideo je od mržnje. On je dete video kao obeležje konflikta koji je imao sa ženom i želeo je što više da nju povredi - kaže Kostić.
On je dodao da je Nikolić osoba koja ne vodi računa o potrebama drugih, već ide za zadovoljenjem svojih potreba i da njega samo surova fizička sila može smiriti.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 6 godina

Imam utisak da su svi zaposleni u socijalnim sluzbama nestrucni i nesposobni jer su sve ovo posledice njihovih odluka

Mina

pre 6 godina

Ako ga "samo surova fizička sila može smiriti", na pravom je mestu... zatvorenici mnogo vole ubice žena i dece, ima da ga smire očas posla. I tako svaki dan, bar 40 godina.

ne vidite dalje od nosa

pre 6 godina

kako je toliki psihopata kako kazete preziveo 43 godine i nigde nijedan prekrsaj, a onda odjednom iz cista mira ubije dete i zenu. 43 godine ziveo nikakvo nasilje i nista, a onda odjednom poludeo iz cistog mira. te price ne prolaze ni u jednoj glavi koja ima vise mozdanih vijuga od maloga perice. kako ti "psihopati" uvek to ispolje u slucajevima kad im se onemogucuje da vidjaju sopstveno dete na sta po zakonu imaju pravo, gde je tu zakon zakazao ili je zakon samo bitan kada treba majku zastititi ko belu mecku a oca na vetrometinu bez ikakve zastite da mu se zla i pakosna zena sveti preko deteta i pravi pakao od zivota. razmisljate li vi ikada o tome ili ste toliko glupi pa vam jednostavno ne dopire? delo jeste monstruozno, ali je inicirano debelim afektom i motivom o kojem niko ne prica kao da ni ne postoji. prosto neverovatno. ovo ce nastaviti da se desava i bice sve i vise sve dok se ne pozabavite i drugom stranom malo a ne samo satanizacija oceva a beli medvedi majke. to nigde ne vodi vec u sve zesce i zesce zlo. ali previse ste glupi da bi shvatili toliko. nazalost.

Zoran

pre 6 godina

Dobro posto smo mi glupi, a ti pametan, hajde odgovori mi na sledece pitanje. Sta je jedno dete, SVOJE rodjeno dete, mala beba od 4 godine, moglo da kaze, ili da uradi, da ga posle celog dana igranja, vozenja u automobilu na baterije, kupovine sladoleda, trcanja i smejanja, neko odvede na goblje, na silu mu nakljuka da proguta odgomnu kolicinu lekova, zadavi ga golim rukama dok nije umrlo, odnese ga na rukama ispred centra za socijalni rad, i tamo ga onako onesvecenog, sa omlitavelim svim misicima, i penom koja izbija iz ustiju, tresne takvom snagom o beton, da mu pukne lobanja, karlicna kost, i nekoliko organa od siline udarca. Opet ponavljam, sta je to dete, koje je kao fol toliko voleo, mogle da uradi ili da kaze da zasluzi toliko surovu i bolnu smrt, i to od rodjenog oca koji se ni u jednom momentu nije sazalio na jadnu malu dusicu koja je tek pocela da zivi ? Smrt psihopatama, ne zelim da se od MOJIH poreskih para kupuju lekovi za ove zveri.

Nele

pre 6 godina

Skotina i Monstrum , mora da dobije smrtnu kaznu . Koja druga kazna , je dovoljna za takvo zverstvo ? Ubiti dete od 4 godime , i ženu , i to na kakav način ? Dokle više ovakva zverstva ?

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija