• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2017

22:28

(VIDEO) DUŠAN RANKOVIĆ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Amerikanac me je udarao flašom u glavu, dok nije pukla, PAO MI JE MRAK NA OČI!

Vesti

(VIDEO) DUŠAN RANKOVIĆ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Amerikanac me je udarao flašom u glavu, dok nije pukla, PAO MI JE MRAK NA OČI!

Podeli vest

Dušan Ranković, jedan od osumnjičenih za prebijanje na smrt američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos prošlog petka, saslušan je večeras u sudu na Zakintosu, nakon čega mu je određen pritvor
daypress.gr/printscreen

Rankovićev branilac Zora Dobričanin Nikodinović precizirala je u izjavi za Tanjug da mu je određen "privremeni pritvor", sa pravom žalbe u roku od pet dana.

Ranković je u prisustvu svojih branilaca dao detaljan iskaz istražnom sudiji u kojem je opisao kako je zbog svađe oko stola, sada pokojni Amerikanac Henderson njega udarao flašom u glavu dok se flaša nije rasprsla u paramparčad, nakon čega je mu je "pao mrak na oči" i ničega se ne seća.

Osvestio se kasnije u toaletu, videvši da je obliven krvlju, a pored njega su bile dve devojke.

TUČA NA ZAKINTOSU: Određen pritvor JOŠ JEDNOM SRBINU!

On je zatražio da se pokrene krivični postupak protiv drugog Amerikanca koji ga je zadržao i omogućio pokojnom Hendersonu da ga udara flašom u čelo, tvrdeći da je od siline udarca bio "kao pod anestezijom " i da ima "prekid filma...", prenela je njegova advokatica koja je prisustvovala ispitivanju.

- Sve što je izjavio vidi se na video zapisu- naglasila je Dobričanin, napominjući da tamošnje vlasti insistiraju na pritvoru za sve koji su imali kontakt sa Amerikancem.

AMERIKANAC JE PUNOM FLAŠOM GAĐAO RANKOVIĆA I POGODIO GA U GLAVU: Advokat Zora Dobričanin otkrila kako je počeo HAOS NA ZAKINTOSU!

Mladićima se na teret stavlja krivično delo saučeništvo u ubistvu izvršeno u noći između 7. i 8. jula kada je u tuči u klubu "Bar kod" u mestu Laganas na smrt pretučen američki student Bakari Henderson (23).

SAHRANJEN UBIJENI HENDERSON

Američki turista Bakari Henderson, koji je pretučen na smrt na grčkom ostrvu Zakintos, sahranjen je u svom rodnom gradu Ostinu, u američkoj saveznoj državi Teksas, preneo je AP.

Lokalna televizija iz Ostina Ksan navodi da je služba za 22-ogodišnjeg Hendersona, zbog čijeg je ubistva uhapšeno sedam srpskih državljana, održana u baptističkoj crkvi.

 

 

 


U prvom mahu, prema izveštavanju grčkih medija, privedeno je šest Srba zbog ovog incidenta, a naknadno još dvojica, mada je jedan je odmah pušten na slobodu.

Istraga bi trebalo da utvrdi pojedinačni stepen krivice i umešanosti u ovo delo svakog osumnjičenog ponaosob, što znači da bi i kvalifikacija dela u odnosu na svakog od njih mogla da bude izmenjena do podizanja optužnice.

PRVA ISPOVEST SRPSKE KONOBARICE ZBOG KOJE JE DOŠLO DO UBISTVA NA ZAKINTOSU: Slikala sam se s crncem, a onda je prišao Srbin i POČEO JE PAKAO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 6 godina

Tako je junacino,on tebi razbio glavu, a vi njemu junacki prosuli mozak.

Tomas Gustaffson

pre 6 godina

Srbin je prvi udario šamar,al' od toga se ne mre,a govno američko je uzeo flašu i krenuo s njom da ga štemuje po glavi,a od toga MOŽE da se mre!!! Prema tome,zabole me za amera a i za tvoj zajedljivi komentar!!!

Ante

pre 6 godina

I ti si izgleda iste pameti kao ove bolestne "junačine"! Svakom normalnom čovjeku liče više na rasističke psihopate, a tebi su junačine!!?

Car

pre 6 godina

E moj jadni Ante .Ako nisi uspeo da ukapiras da junacine u coporu od 10 komada znaci obicne kukavice nema ti pomoci.

weraq

pre 6 godina

Kazi mi kako bi se ti proveo u Bronxu da se slikas sa crnkinjama i da na zjadljive komentare tuces crnce flasom? Hvala.

Kompleksas

pre 6 godina

Neverovatno je kako nas njegova advokatica i on prave blesavim. Pa ako koza laze , ne laze rog! Dobro je sto postoje sigurnosne kamere! Kod nas ih postaviti ali na svakom uglu!!! I da rade!!!!

misko

pre 6 godina

sa neko nasilničkoj budali objasni da postoji video snimak!?

Pravda za Bakarija

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=ubY6o_MKOWs I onda ovog deckica izgaze nasi buzdovani... jer onakvu agresiju iskazati nije normalno, pa otud taj epitet. Obrazovan, zainteresovan za druge kulture, presrecan sto je u Grckoj, a onda nekom nasem zasmeta i napravi se haos! Sramotno! Zasluzuju adekvatnu kaznu i onaj sto je zapoceo kavgu i svi koji su se nadmetali u sutiranju.

BIBER

pre 6 godina

Svako bi reagovao kao srbin i ja bi mu j..... m.... ali zalosno je sto se to tako tragicno zavrsilo..

sale

pre 6 godina

ne podrzavam bilo koji vid nasilja, ali ako su ga tukli mucki kao sto su i Srbiju bombardovali bez odobrenja saveta bezbednosti.... , a inace su ameri poznati po svom ponasanju u inostranstvu kao visa rasa, nemoj onda da se cude kad im neko razbije nos

Car

pre 6 godina

Jedno se ipak mora priznati, da je razlika izmedju razbijenog nosa i prosutog mozga.Takodje mladi amer je kriv jos u jednoj stvaria to je zasto je pokusao da pobegne od razularene horde "dobrih momaka,primernih sportiska,maminih i tatinih lepo vaspitanih sinova,dobrih djaka i jos boljih studenata.promernih komsija".

SORAB

pre 6 godina

Te srbe umesto kazniti, treba nagraditi.. Te krvoločne životinje zvane amerikanci, jedino tako je moguće vaspitati..Nažalost NATO sluge, ti GRCI su ovde pali na ispitu, nisu prepoznali ko je ovde bio zver, i toga treba da se sramote.. Čak su se odrekli i pravoslavnog kalendara, zato danas božić i obeležavaju po nakaradnom, pape gregorija kalendaru..

jovana

pre 6 godina

ovakve komentatore,prijaviti policiji zbog sirenja rasne i nacionalne mrznje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija