• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

16.07.2017

22:17

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI SU! Cela porodica SLETELA U JARAK, otac na JEDVITE JADE izvukao DECU I SUPRUGU iz automobila!

Vesti

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI SU! Cela porodica SLETELA U JARAK, otac na JEDVITE JADE izvukao DECU I SUPRUGU iz automobila!

Podeli vest

Večeras oko 19.30 časova sa puta između Lazarevog sela i Prve Kutine kod Niša, došlo je do udesa kada je putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz Grkinje kod Gadžinog Hana sleteo sa puta

Prilikom sletanja automobil se nekoliko puta prevrnuo i survao u Kutinsku reku. U automobilu su pored vozača Zorana bili i njegova supruga i njihova deca stara 11 i 13 godina.

Na svu sreću Zoran se samo lakše ugruvao pa je bio priseban da iz vozila izvuče decu i suprugu pre nego što je voda napunila kabinu.

Hitna pomoć iz Niša stigla je za manje od 10 minuta. Zoran je pregledan na licu mesta i zadržan radi uviđaja a supruga i deca prebačeni su u niški Klinički centar.

Supruga je zadržana na Heurohirurškoj klinici a deca na Dečijoj hirurškoj i ortopedskoj klinici.

Posle prvih snimanja i analiza veruje se da su supruga i deca van životne opasnosti.

Policija utvrđuje uzrok udesa kome je verovatno doprineo klizav kolovoz raskvašen kišom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija