• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2017

10:33

ZVER U ĆELIJI SEDI I ZURI U JEDNU TAČKU! Sa cimerima ne želi nikakav kontakt, u grupnoj sobi je MIRAN KAO BUBICA!

Vesti

ZVER U ĆELIJI SEDI I ZURI U JEDNU TAČKU! Sa cimerima ne želi nikakav kontakt, u grupnoj sobi je MIRAN KAO BUBICA!

Podeli vest

Marko Nikolić, koji je u sredu ubio ženu i sina, u CZ-u ne pravi nikakve probleme, iako je smešten u grupnu sobu * Nema nikakve posebne zahteve niti se žali na nešto

Majku i sina danas sahranjuju
Maja Đorđević i njen sin Mihailo, koje je zverski ubio Marko Nikolić, biće danas sahranjeni u 14.00 na beogradskom groblju Orlovača.

Marko Nikolić (43), koji je zaklao bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i ubio sina Mihaila (4) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, u ćeliji Centralnog zatvora samo sedi i zuri u jednu tačku. Iako je u CZ-u smešten sa još trojicom cimera, odbija da razgovara s njima.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, otac-monstrum je u grupnoj sobi zasad miran kao bubica.

- Niko ga ne dira, a i on sam je miran i ne provocira. Jede i većinu vremena ćuti i gleda u zid ili zuri u prazno. Pritvorenici koji su s njim u ćeliji osumnjičeni su za lakša krivična dela. Namerno su tako birani da ne bi došlo do nekog sukoba sa Nikolićem - objašnjava naš sagovornik.


UBITI OLOŠA Srbi traže SMRTNU KAZNU za MONSTRUMA Marka Nikolića, koji je ZADAVIO sina i ZAKLAO bivšu ženu!

On dodaje da su pojedini od Nikolićevih cimera pokušali s njim da započnu razgovor, ali on nije hteo da priča.

- Kad ga nešto pitaju, samo ćutke odmahuje glavom i nastavlja da zuri u jednu tačku. Ipak, ne ponaša se bahato i nema neke specijalne zahteve, niti se žali na nešto. Ponaša se baš kao i svi pritvorenici u prvih nekoliko dana kad dođu u ćeliju CZ-a - kaže naš sagovornik.


ŽRTVA MONSTRUMA JE ĆUTALA I TRPELA SVE NEPRAVDE! Kolege iz GAK "Narodni front": Nismo imali pojma ŠTA MAJA PREŽIVLJAVA!

Informerov sagovornik blizak istrazi priča da su Marku Nikoliću sanirane lakše povrede zadobijene prilikom hapšenja.

50 puta je Marko Nikolić nožem ubo u vrat Maju Đorđević

- Kad se iz tužilaštva vratio sa saslušanja, gde se žalio na glavobolju, upitan je da li i dalje ima bolove, međutim, nije odgovarao. Sve liči da je to bilo klasično vrdanje: "Ej, boli me glava, ne mogu da pričam" - tvrdi sagovornik upoznat sa slučajem.

Podsetimo, Marko Nikolić je u sredu dovezao sina Mihaila na banjičko groblje, gde ga je prvo naterao da popije veliku količinu sedativa, a zatim je počeo da ga davi. Nakon toga je polusvesnog mališana dovezao do socijalne službe u Rakovici, gde ih je čekala njegova bivša supruga i majka deteta Maja Đorđević


ŠOKANTNO OTKRIĆE! Monstrum iz Rakovice bio TELOHRANITELJ POZNATE PEVAČICE!

Ona je videla da nešto nije u redu sa Mihailom, pa je pokušala da otme dete iz Markovog naručja. Otac-monstrum je tad svom silinom tresnuo dete o pod, izvadio nož i Maji zadao oko 50 uboda u vrat. U svom krvavom piru ubica je povredio i tri osobe koje su pokušale da pomognu nesrećnoj ženi, a savladali su ga komunalni policajci koji su slučajno naišli u tom trenutku.


Nikolić je stalno bio u sukobu sa nekim

Informer

Advokat Vojkan Simić, zastupnik Maje Đorđević na suđenju koje se vodilo protiv Marka Nikolića, rekao je za Informer da je ovaj stalno bio sa nekim u sukobu.
- Maju sam zastupao u parničnom postupku, a trebalo je da budem i na suđenju za porodično nasilje. Mogu da kažem da je Nikolić svaki put u Centru za socijalni rad postrojavao sve zaposlene - kaže Simić.
On je dodao da je Nikolića početkom godine video ispred svoje zgrade.
- Čak mi se i javio. Kasnije sam čuo da je pratio i sudiju, ali i načelnika Centra za socijalni rad. On se bavio svima nama, a njegovim ponašanjem se niko nije bavio - rekao je Vojkan Simić.
Kako objašnjava naš sagovornik, Nikolić je veštačen u bolnici "Dr Laza Lazarević" i u nalazu komisije je navedeno da nema trajno duševno oboljenje i da treba da viđa dete dva puta nedeljno bez kontrole.
- Preporučen je korektivni nadzor, odnosno da mora da ide na psihološko savetovanje radi smanjenja agresije. Ali on nikad nije otišao na te terapije, jer ga Gradski centar za socijalni rad nije nikad pozvao - naveo je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RADNI VOD

pre 6 godina

Davno ispricane price o monstrumima.Treba biti human,bez smrtne kazne ali da ti monstrumi budu posebno tretirani-radni vod-8 sati da rade najteze poslove(ciscenja,kopanja,prenosenje materijala,tucanje kamena....).Da zarade to sto trose vodu,struju,hranu,boravak u prostoriji i spavanje.Zar to nije humano?\nOvako ispade da je njima bolje u zatvoru nego nama na slobodi.\n

Danijela

pre 6 godina

Ma sta koga briga sta ovaj kreten radi u zatvoru ... neka strune .

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija