• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

17.07.2017

11:41

ZA CRNU GORU JE I SMRT PROCEDURA?! Roditelji ne mogu da preuzmu tela Irene i Veljka, POGINULIH U SAOBRAĆAJCI KOD BUDVE!

Vesti

ZA CRNU GORU JE I SMRT PROCEDURA?! Roditelji ne mogu da preuzmu tela Irene i Veljka, POGINULIH U SAOBRAĆAJCI KOD BUDVE!

Podeli vest

Neutešni roditelji zbog proceduralnih razloga nisu mogli da preuzmu tela Veljka Radisavljevića (33) i Irene Zlatković (29), poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Budve u subotu!

 

Nakon što joj je saopšteno da joj je sin Veljko preminuo u saobraćajno nesreći, mladićeva majka otišla je odmah u Crnu Goru. Ona i rođaka Irene Zlatković, koja je zaposlena u Podgorici kao medicinska sestra, obaveštene su da moraju da sačekaju papire, kada ambasada u ponedeljak počne da radi, mada je već završena obdukcija.


STRAVIČAN UDES U CRNOJ GORI: Mladić i devojka iz Srbije poginuli kod Budve!

Porukom koja tera i najtvrđa srca da zaplaču od Irene se na Fejsbuku oprostio njen otac Momčilo.

- Irena, ljubavi naša, od večeras si među Rajskim cvećem... Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju!

I za Veljka Radisavljevića (33) prijatelji imaju samo reči hvale, a od kada se dogodila nesreća, oni se potresnim porukama od njega opraštaju na društvenim mrežama.

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve. Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu, koji su bili na motoru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija