• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dete.gr

18.07.2017

12:04

(FOTO) OVO JE DANICA, devojka zbog koje je počela tragična tuča na Zakintosu! NJENO SVEDOČENJE BIĆE KLJUČ MISTERIJE KO JE UBIO AMERIKANCA!

Vesti

(FOTO) OVO JE DANICA, devojka zbog koje je počela tragična tuča na Zakintosu! NJENO SVEDOČENJE BIĆE KLJUČ MISTERIJE KO JE UBIO AMERIKANCA!

Podeli vest

Uzrok svađe koja je dovela do brutalnog ubistva 22-godišnjeg Amerikanca Bakari Hendersona na Zakintosu je mlada žena Danica (26). Ključ misterije ko su prave ubice nesrećnog Amerikanca mogao bi da bude u njenom svedočenju

 


 

Danica u svom prvom svedočenju nije puno otkrila o samom događaju rekavši da se ne seća tačno ko je sve učestvovao u tuči, prenosi grčki portal dete.gr.


PRVA ISPOVEST SRPSKE KONOBARICE ZBOG KOJE JE DOŠLO DO UBISTVA NA ZAKINTOSU: Slikala sam se s crncem, a onda je prišao Srbin i POČEO JE PAKAO!

Međutim, u sledećem iskazu, rekla je da je do svađe došlo zbog toga što joj je jedan od Srba zamerio što se nalazi u društvu Amerikanca.

Jedan od momaka iz Srbije je udario Bakarija, nakon čega mu je ovaj razbio flašu u glavu.


PRVE IZJAVE SRBA UHAPŠENIH NA ZAKINTOSU: Nismo tukli Amerikanca, POKUŠALI SMO DA PREKINEMO TUČU!

- Otišla sam sa troje Amerikanaca. Posle pet minuta sam se vratila i videla kako na ulici leži Bakari, bez svesti i kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca je bio pored njega i pokušavao je da mu pomogne.  - izjavila je ova devojka.

facebook

- Želim da dodam da nisam primetila da se iko od osoblja umešao u tuču ili da su udarili nekog.

Rekla je da ih vidi prvi put i da kad bi ihj ponovo videla, da ih ne bi ni prepoznala jer je bila pripita i da se sve brzo odigralo.


(VIDEO) OVAKO JE SVE POČELO NA ZAKINTOSU! Pojavio se snimak početka sukoba, OVO JE TRENUTAK KAD SE AMERIKANAC ZAKAČIO S NAŠIM MOMCIMA



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ко иде у Грчку нек... - прво запали свећу...!!

Subotica

pre 6 godina

I sad ce pijana lujka koja se drpala sa crncima da bude krunski svedok iako se niceg ne seca a da su se ameri izredjali na njoj glumila bi zrtvu. Eee pravdo! Eee pameti!\n

ZEMUNAC

pre 6 godina

Kome ta skuva pasulj..... prava domaćica, to jest STARLETA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija