• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

19.07.2017

07:21

DETALJI POLICIJSKE AKCIJE 'ARES': Uhapšen pedofil iz Smederevske palanke koji je više puta silovao DEČAKA IZ KOMŠILUKA!

Vesti

DETALJI POLICIJSKE AKCIJE 'ARES': Uhapšen pedofil iz Smederevske palanke koji je više puta silovao DEČAKA IZ KOMŠILUKA!

Podeli vest

Policija je u akciji "Ares", u kojoj je uhapšeno 360 ljudi, privela i više pedofila, među kojima se po težini krivičnog dela ističe Stefan S. (40) iz Smederevske Palanke, koji je više puta silovao dečaka iz komšiluka starog 14 godina

Stefan S. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. Sumnja se da je manijak u svojoj kući, tokom jula ove godine, više puta silovao tinejdžera.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, u pitanju je dečak iz komšiluka koji je sam prijavio silovatelja dan nakon obljube. Kada je u policiji rekao šta mu se dogodilo, odmah je upućen na lekarski pregled, koji je praktično potvrdio njegovu tvrdnju.

MUP: Unapređena saradnja sa tužilaštvima, akcija Ares primer najbolji dokaz!

Sudeći po modricama koje je dečak imao, njega je komšija na seksualni odnos primorao uz upotrebu sile. Zbog težine dela, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, slučaj istražuje Više tužilaštvo u Smederevu, koje će saslušati napasnika.

Podjednako šokantne su i okolnosti pod kojima je uhapšen Dragiša M. (62) iz Surdulice, koga su vranjski policajci uhapsili zbog bludničenja nad sedmogodišnjom devojčicom! Naime, kako nezvanično saznajemo, Dragiša je išao u branje malina, na kom se zadesila i sedmogodišnja devojčica.

Tanjug

Iskoristivši nepažnju njenih roditelja, pedofil je odveo devojčicu dalje od grupe berača i stazom dublje u šumu.

Tamo ju je stavio u krilo, dodirivao po telu i ljubio po grudima. S obzirom na to da, prema nezvaničnim informacijama, u ovom slučaju nije došlo do obljube, kazna za ovakvo uznemiravanje deteta može biti zatvor od šest meseci do pet godina.

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE TEKLA AKCIJA ARES: Među uhapšenima i istaknuti Zemunac Mlađen Mićić Pacov!

Dvojica napasnika samo su deo velike grupe pedofila pohapšenih po različitim osnovama u akciji "Ares". Osim njih dvojice, u nastavku stalne policijske akcije "Armagedon", koja služi za suzbijanje pedofilije na internetu, uhapšen je Slobodan G. (54), koji je u svom posedu imao više od 25 gigabajta pedofilskih filmova i slika, skrivenih u dva računara pronađena u njegovom stanu. Njegov kolega iz Rume Loras M. (47), uhapšen je iz istog razloga - u njegovom stanu nađeno je 124 gigabajta pedofilsko materijala koji mu je plasiran preko interneta. Takođe, u njegovom stanu pronađene su i izvesne količine droge "spid" i marihuane, zbog čega je dobio i krivičnu prijavu za nelegalno držanje narkotika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija