• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

21.07.2017

11:23

JEZIVI DETALJI ZVERSKOG IŽIVLJAVANJA U ZEMUNU: Skitnicu tukli, čupali mu nokte, PA GA ŽIVOG SPALILI! Zapomaganje nesrećnika niko nije čuo...

Vesti

JEZIVI DETALJI ZVERSKOG IŽIVLJAVANJA U ZEMUNU: Skitnicu tukli, čupali mu nokte, PA GA ŽIVOG SPALILI! Zapomaganje nesrećnika niko nije čuo...

Podeli vest

Milivoje Prašić (58) zverski unakažen, sa 80 odsto izgorele kože prebačen na VMA. Policiji uhapsila dvojicu od petorice Roma koji su ga mučili

Dvojica uhapšena, za trojicom se još traga

Aleksandar Jovanović Cile

Beogradska policija juče je uhapsila M. Ć. (23) i jednog maloletnika zbog sumnje da su preksinoć sa još trojicom muškaraca, koji su u bekstvu, mučili beskućnika, nakon čega su mu oteli nešto novca. Sumnja se da su istog dana od još jednog beskućnika oteli mobilni telefon i pretukli ga.

Beskućnik Milivoje Prašić (58) zverski je pretučen, mučen i živ spaljen preksinoć u krugu jedne napuštene firme u Zemunu!

Monstrumi su mu, iz čiste obesti, tokom višesatnog iživljavanja polomili prste i počupali mu nokte, a na kraju su ga polili benzinom i zapalili! Nesrećni Prašić je jedva živ, sa oko 80 odsto izgorele kože prebačen na VMA, gde se lekari bore za njegov život!

Dok je bio svestan, policajcima je rekao da su ga unakazila trojica Roma, i to bez ikakvog povoda!

U policiji kažu da je Milivoje unakažen i izgoreo do neprepoznatljivosti. Pronađen je juče ujutru nešto pre šest sati ujutro u napuštenim objektima u Ulici Aleksandra Dubčeka, odmah pored propalog preduzeća "Rotor".

- Žrtva je imala stravične povrede, ali je i pored toga bio svestan i komunikativan. On je sam ispričao da su ga trojica njemu nepoznatih Roma napala dok je spavao - rekao je sagovornik Informera.

Prašić je kazao da su ga monstrumi ni krivog ni dužnog mučili i tukli puna tri sata.

Aleksandar Jovanović Cile

- Napadači su ga najpre probudili udarcima, a onda su ga na smenu tukli. Dok su ga dvojica držala, treći ga je udarao, i tako ukrug. U jednom trenutku jedan od njih je iz džepa izvadio klešta i počeo njima da udara Prašića po šakama, pri čemu mu je izlomio prste, a onda je, dok su ga ostala dvojica držala, počeo da mu čupa nokte - objašnjava naš sagovornik.

Prašić je ispričao policajcima da su ga monstrumi šutirali i cerekali se čak i dok je goreo, a zatim su pobegli
Izvor iz policije

U tim napuštenim objektima nekada je bila vojna pekara. Sad tamo obično spava desetak beskućnika, a objekte koriste i lokalne prostitutke sa svojim mušterijama.

Međutim, zapomaganje nesrećnog Prašića niko nije čuo.

- Posle stravičnog iživljavanja, jedan od napadača je odnekud doneo benzin, a zatim njime polio beskućnika i zapalio ga. Prašić je ispričao policajcima da su ga monstrumi šutirali i cerekali se čak i dok je goreo, a zatim su pobegli - kažu u policiji.

Naš sagovornik kaže da mu nije poznato ko je juče ujutro pozvao policiju. Patrola je odmah otišla do napuštenog objekta i zatekla Prašića u jezivom stanju. Kolima Hitne pomoći odmah je prevezen na VMA.

Aleksandar Jovanović Cile

3 sata su se monstrumi iživljavali nad beskućnikom

- Opekotine zahvataju oko 80 odsto kože i veoma su duboke. Njegovo stanje je kritično i medicinsko osoblje čini sve što je u njihovoj moći kako bi mu spaslo život - kaže naš sagovornik iz VMA.

Tokom uviđaja, policajci su našli tragove mnogobrojnih beskućnika koji borave u napuštenima objektima.

Stanar iz obližnje zgrade kaže da se u tim objektima, osim skitnica, skupljaju i narkomani i pijanci.

- Ranije je to bila vojna pekara, a posle neki magacini, koji su na kraju ostali napušteni. Mislim da je taj mučenik što su ga mučili i spalili bio čuvar u tim magacinima, i da je ostao da tamo da živi kada je firma propala - kaže ovaj stanar. 

 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dr

pre 6 godina

bese jednom jedna carevina ,zvase se SRBIJA,a car DUSAN silni.Uredjena,kao prava carevina imala je i svoj zakon.Ne bi bilo lose da se i ova danasnja SRBIJA okrene starim i dobrim vrednostima i u ovakvim slucajevima primeni taj zakonik.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija