• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online

21.07.2017

12:46

ČEKAO 15 GODINA DA SE OSVETI? Ubica Igora Špire Mitrovića nije se obazirao što NJEGOVA DECA GLEDAJU KRVOPROLIĆE!

Vesti

ČEKAO 15 GODINA DA SE OSVETI? Ubica Igora Špire Mitrovića nije se obazirao što NJEGOVA DECA GLEDAJU KRVOPROLIĆE!

Podeli vest

Crnogorska policija i dalje traga za osobom koja je u utorak popodne izrešetala Igora Mitrovića (37) iz Bara u momentu dok se Igor nalazio u automobilu sa dvoje dece! U neposrednoj blizini bila je i Mitrovićeva supruga koja je videla ubicu i na osnovu njenog iskaza istražitelji će pokušati da sačine foto-robot
Informer/Facebook

Došavši do kraja puta kojim se uključuje na glavnu magistralu, zaustavio je svoj fijat kako bi njegova supruga bacila smeće u obližnji kontejner.

Bez dosijea

Ubijeni Mitrović, prema operativnim podacima policije, nije pripadao nijednoj kriminalnoj grupi zbog čega su za sada istražitelji isključili mogućnost da je njegova likvidacija nastavak obračuna kriminalnih klanova. 
Mitrović je ranije radio kao pomorac, a poslednjih godina se bavio zidanjem i izdavanjem apartmana. Bio je oženjen i imao je troje maloletne dece.

- Tu priliku je, očigledno, čekao i iskoristio zasad nepoznati ubica. Prišao je Mitrovićevoj strani vozila, a zatim mu prislonio pištolj kalibra devet milimetara u vrat i bez milosti pucao u njega naočigled šestogodišnjeg i 11-godišnjeg deteta. Nakon toga je počeo da beži, a na osnovu tragova nađenih na automobilu može se zaključiti da je ubica i posle krvavog pira nastavio da puca u pravcu Mitrovićevog vozila. Srećom niko od dece nije povređen - preneli su mediji reči izvora iz istrage.

Mitrovićeva sestra Dragana kaže da njen brat nije imao nikakvih problema.

NEZAPAMĆENO MONSTRUOZNA EGZEKUCIJA U CRNOJ GORI! Šarićev saradnik likvidiran pred očima DECE I ŽENE!

- Nikakvih problema nije imao... Bio je miran, imao je troje dece, nikad nikakvih problema nije imao - kroz suze je za medije rekla Dragana.

Međutim, oni koji duže i bolje pamte setili su se da je Mitrović svojevremeno bio jedan od žestokih barskih momaka i da je pre petnaestak godina pukim slučajem preživeo dva atentata.

UBISTVO MILANA BEKA NARUČENO IZ NEMAČKE?! Šokantno otkriće u istrazi pokušaja atentata!

Jednom mu je vozilo dignuto u vazduh, a drugi put je uspeo da izbegne metke koji su mu bili namenjeni. Policija sad pokušava da utvrdi da li je Mitrovićevo ubistvo izravnanje nekih starih računa i da li je Mitrović bio žrtva osvete na koju se čekalo 15 godina!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 6 godina

"nikakvih problema nije imao" ... dva put zamalo pretekao, palili mu auto ... sta mu to dodju problemi onda ...

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija