• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.07.2017

08:33

DVE NESREĆE, DVE OSOBE POVREĐENE! Hitna pomoć je noćas imala 98 intervencija

Vesti

DVE NESREĆE, DVE OSOBE POVREĐENE! Hitna pomoć je noćas imala 98 intervencija

Podeli vest

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe zadobile lakše povrede, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

Prema njenim rečima, u 19.11 sati u Zaplanjskoj ulici kod broja 41 povređen je 41.godišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

U 04.37 sati na Novom obrenovačkom drumu, u smeru ka gradu, lakše povrede zadobila je tridesetogodišnja žena koja je, takođe, prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 98 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

Kako je Macura navela, juče je zabeležena 121 intervencija Hitne pomoći od kojih 41 na javnom mestu, a dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe zadobile teške traume.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom
Politika

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uporno pokušava da, kriminalizujući sever KiM, nađe opravdanje za fizičko i pravno nasilje koje sprovodi nad srpskim narodom, previđajući namerno da je i po zvaničnim statistikama koje je vodila policija u Prištini sever KiM bio najbezbedniji deo pokrajine.

07.05.2024

10:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija