• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

22.07.2017

08:44

OTAC MONSTRUM IZ RUME, koji je silovao sopstvenog sina, UMRO U ZATVORU U NAJGORIM MUKAMA!

Vesti

OTAC MONSTRUM IZ RUME, koji je silovao sopstvenog sina, UMRO U ZATVORU U NAJGORIM MUKAMA!

Podeli vest

Vladimir J. (46) iz Rume, monstrouzni otac koji je silovao svog sina, umro je u zatvoru u najgorim mukama.

Otac - monstrum pronađen je mrtav 18. jula u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je mesec dana ranije prebačen iz KPZ Sremska Mitrovica.

- Bolest ga je skroz bila obuzela. On ne samo da nije mogao da hoda i sam se stara o sebi nego gotovo nije mogao ni da diše ni da jede od bolova. Zbog toga je prebačen za Beograd, gde je preminuo - priča izvor upućen u ceo slučaj.

Vladimir J. bio je osuđen na deset godina jer je silovao maloletnog sina u više navrata kada njegova supruga, to jest dečakova majka nije bila kod kuće. Između ostalog, iživljavao se nad njim i dok je ona išla na hemodijalize.

- On je u periodu od jeseni 2008. do jula 2009. godine dva puta prisilio na seksualne odnose tada 13-godišnjeg sina. Prvi put ga je napastvovao kad je dečakova majka otišla na hemodijalizu - priča izvor za Srpski Telegraf.


- To je uradio i narednog puta kada je ona otišla u bolnicu. Mališanu je zapretio da ne sme nikome da kaže za njihovu "tajnu" jer će ga u suprotnom ubiti -
priča izvor.

Ponovo je silovao sina naredne godine iskoristivši odsustvo supruge.

- Dok je dečak spavao, on mu se uvukao u krevet i napastvovao ga. Njegova zverstva su otkrivena tek naredne godine, kada je mališan završio kod lekara zbog krvarenja iz anusa. U razgovoru sa lekarom on je priznao da ga je otac zlostavljao.

Otac - monstrum je odmah uhapšen i od tada se nalazio u pritvoru, a potom je osuđen i prebačen u zatvor u Sremskoj Mitrovici. Na suđenju su razotkrivena i druga zverstva koja je Vladimir činio prema sinu.

Dečak je ispričao da ga je osim silovanja otac terao i da prosi na ulici i donosi mu pare. Kada je on to odbio, odveo ga je usred noći na groblje, vezao ga za drvo i ostavio tako celu noć! Dečak je od svega zadobio teške traume, zbog kojih je godinama kasnije imao halucinacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna obradović

pre 6 godina

Uz ovakav tekst , obavezno treba da bude objavljena fotografija monstruma , za nauk ostalim..Da se zna, da nekažnjeno, neće proći. ..

Rasho

pre 6 godina

Ovaj jad od teksta procitam i na kraju procitam dobio 10 godina? Ja zaista ne razumem kakav to sudija ili sudinica imaju hrabrosti da daju samo 10 godina kakav je to sud i kakvi to ljudi odlucuju o visini kazne unistiti djetinjstvo zivot cjeli djetetu i dobije 10 godina.Sramota ziva

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija