• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP/SN

22.07.2017

14:54

VATRENI OBRAČUN U CENTRU SMEDEREVA: Osuđivani kriminalac izrešetao poznanika, PA SEBI PUCAO U USTA!

Vesti

VATRENI OBRAČUN U CENTRU SMEDEREVA: Osuđivani kriminalac izrešetao poznanika, PA SEBI PUCAO U USTA!

Podeli vest

Tanasije Atanacković (62) ispalio je iz pištolja više hitaca danas oko 12.30 sati u ulici Vuka Karadžića u Smederevu u Nenada Jelića (48), a onda je pokušao da izvrši samoubistvo tako što je sebi pucao u usta

Oni su sa teškim telesnim povredama primljeni u smederevsku bolnicu, a zbog teškog stanja odmah transportovani za Beograd. 

- Obojica imaju teške telesne povrede glave, a jedan od njih ima i povredu grudnog koša i u veoma su teškom stanju, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar u Beogradu - potvrdio je za "Informer" dr Grujičić iz smederevske bolnice. 

Šta je motiv pucnjave i šta je prethodilo incident pokazaće istraga, nakon uviđaja koji još traje. 

 

Kako saznajemo, obojica učesnika pucnjave imaju debeo kriminalni dosije.

Atanacković je hapšen i proveo je izvesno vreme u zatvoru zbog posedovanje nelegalnog oružja, dok je Jelić odslužio kaznu za ubistvo, a hapšen je i zbog nasilničkog ponašanja.    


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboljub

pre 6 godina

Hahaha Srbima netreba rat oni se i ovako pobise, sta rade ovi navijaci a sve radi posla oko droge i dugova. Ni prvo a ni poslednje ubistvo nazalost. Kad vidim mladici istetovirani voze skup auto a ni dana radnog staza a verovatno i potpuno neobrazovani, bahato po kaficima i klubovima dosta novca trose, i niko se nepita odakle im, verovatno znaju a to pitanje nesme niko ni postaviti. I to je Srbija brale.

Rajko

pre 6 godina

Па што их не дотукосте ,одпаднике од људског рода ,или их бар пустисте нек липшу ко бесни пси .На ту багру је грех трошити народне паре .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija