• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2017

20:34

MALIŠAN (2) IZ LIBIJE PAO SA TERASE NA GLAVU: Potresni detalji stravične nesreće na Zvezdari!

Vesti

MALIŠAN (2) IZ LIBIJE PAO SA TERASE NA GLAVU: Potresni detalji stravične nesreće na Zvezdari!

Podeli vest

Dečak se igrao sa sestrom na terasi, kad se popeo na stolicu, preturio se preko ograde i naglavačke pao sa pet metara visine... Ima teške povrede glave i vrata, ali srećom nije životno ugrožen

Dečak (2) iz Libije teško je povređen u petak u beogradskoj opštini Zvezdara kad je pao sa terase kuće pravo na glavu, sa visine od pet metara!

Mališan je privatnim kolima hitno prevezen u jednu privatnu bolnicu i, uprkos teškim povredama, nije životno ugrožen.

Hitna ih tražila

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, nesreća se dogodila oko 11 sati u delu kuće koji iznajmljuje porodica povređenog dečaka, u Ulici Dušana Dude Timotijevića.

- Porodica Al Šaref iz Libije iznajmila je tu kuću pre oko mesec dana. Dečak se na toj terasi često igrao sa sestrom, a tako je bilo i u petak, kad se desila nesreća. On se u jednom trenutku popeo na stolicu, preturio se preko ograde i pao naglavačke na zemlju. Sreća u nesreći je da je pao na travu, jer da je pao na beton, verovatno bio na mestu poginuo - navodi naš sagovornik.

Sreća u nesreći je da je pao na travu, jer da je pao na beton, verovatno bio na mestu poginuo
Izvor iz istrage

Uspaničena sestra je utrčala u kuću i pozvala oca.

- On je odmah istrčao iz kuće i zatekao sina kako nepomično leži na travi. U tom trenutku je komšija prolazio tuda kolima i video šta se događa. Odmah je pozvao Hitnu pomoć. Međutim, lekarska ekipa izvesno vreme nije umela da pronađe ovu zabačenu ulicu na Mitrovom brdu, na Zvezdari. Zbog toga je komšija krenuo u susret medicinskoj ekipi iz Hitne pomoći, kako bi im pomogao da nađu kuću - rekao je izvor Informera.

Međutim, dečakov otac je već bio izgubio strpljenje i krenuo je svojim autom da odveze sina do jedne privatne bolnice. Lekari su ga tamo zbrinuli i sanirali mu povrede.

Tihi i kulturni

Policija je na mestu nesreće obavila uviđaj i razgovarala sa Milunom Stojanovićem, koji je izdao kuću libijskoj porodici.

- On je ispričao da on živi u prizemlju kuće, ali da u trenutku nesreće nije bio u kući i da zato ne zna nikakve detalje. Naveo je da je ta porodica zakupila sprat kuće pre mesec dana i da nije imao nikakve probleme sa njima - ispričao je on.

I komšije su imale samo reči hvale za ovu porodicu iz Libije.

- Ti ljudi su zaista fini i nisu mnogo bučni. Iako imaju mnogo dece, poštuju red. Međutim, to najmanje dete, koje je sada povređeno, živahno je i stalno su ga jurili da se ne povredi. Nadamo se da je dobro - navela je komšinica Zorica J.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija