• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2017

07:04

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ! Četvoro poginulo, četvoro povređenih, među njima i DEČAK (7)!

Vesti

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ! Četvoro poginulo, četvoro povređenih, među njima i DEČAK (7)!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći, na putu Čačak - Kraljevo u mestu Miločaj, na licu mesta pogunule su dve osobe, dok su povredama podlegle još dve osobe, zbrinute tokom noći u bolnici "Studenica", javio je jutros RTS

Četiri osobe, među kojima, i sedmogodišnji dečak, su povređene.

Svi su svi u stabilnom stanju.

Dežurni hirurg u Opštoj bolnici „Studenica" u Kraljevu Milan Maksimović rekao je za Tanjug da su posle stravičnog udesa na putu Čačak-Kraljevo kod mesta Miločaj u bolnicu primljene četiri žene, muškarac i dete.

Četiri osobe izgubile su život, dve su teško, a dve lakše povređene u tom udesu, saopštila je danas kraljevačka policija.

 - Dete je zbrinuto na Dečijoj hirurgiji, stabilno je i van životne opasnosti. Muškarac i žena su i pored svih naših napora, u toku noći podlegli povredama. Preostale tri ženske osobe su smeštene kod nas na odeljenju i stabilno su. U pitanju su uglavnom povrede lica i glave - rekao je Maksimović.

Kako prenose mediji, nesreća se dogodila posle 22 sata, kada su se direktno sudarila dva automobila, a prema saznanjima lista poginuli su vozač "mercedesa" borskih registrskih oznaka i žena suvozač u "sitroenu" kraljevačke registracije.

Prema rečima svedoka, do direktnog sudara dva automobila došlo je kada je vozač "mercedesa", koji se kretao ka Čačku, započeo preticanje i naleteo na "sitroen" koji je dolazio iz suprotnog smera.


Zbog udesa bila je blokirana ta deonica puta, a na Ibarskoj magistrali su se stvorile kilometarske kolone. Saobracaj je tokom noci normalizovan.

Saobraćaj je na toj deonici bio obustavljen, ali je tokom noći normalizovan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija