• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

28.07.2017

09:43

UPUCAN DRAŽEN DRAGAŠ LURČ, jedan od vođa navijača Crvene zvezde! NEĆE DA KAŽE KO JE PUCAO NA NJEGA!

Vesti

UPUCAN DRAŽEN DRAGAŠ LURČ, jedan od vođa navijača Crvene zvezde! NEĆE DA KAŽE KO JE PUCAO NA NJEGA!

Podeli vest

Dražen Dragaš, vođa navijača Crvene zvezde, upucan je sinoć u Beogradu

 
 

 

On je dovezen privatnim vozilom u Urgentni centar u Beogradu sa prostrelonom ranom noge.

Istraga je u toku, i za sada se zna da ga je upucala nepoznata osoba, nakon čega je Dragaš u privatnoj režiji prevezen u bolnicu. On ne želi da kaže ko je pucao na njega.

Prošle nedelje je upucan i jedan navijač Partizana, ali se ne zna da li su ova događaja povezana.

Dragaš, poznatiji pod nadimkom Lurč, u martu 2015. godine pravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora zbog prodaje marihuane u školskom dvorištu u Južnom bulevaru 2005. godine.

Svojevremeno, Dragaš je bio student Fakulteta političkih nauka, ali je karijeru zamenio navijačkom, gde je kroz nekoliko godina stigao do pozicije jednog od glavnih i najuticajnijih na severnoj tribini Marakane.

U Srbiji je Lurč u novembru 2010. pravosnažno osuđen na dve godine zatvora zbog nedozvoljenog držanja pištolja "magnum 357".

Takođe, još mu se sudi u odsustvu za napad na policajce i masovnu tuču uoči košarkaške utakmice Zvezda-Partizan 2006, za šta je njegov saučesnik Ivan Bogdanov već odležao dve godine zatvora.

Za Dragašem su raspisane i poternice u novembru 2011, a u junu ove godine pred sudom se našao slučaj u kojem se Dragašu i još trojici navijača ponovo sudi za kupoprodaju 215 grama marihuane, za šta su prethodno oslobođeni.

U novembru 2013. je uhapšen posle proterivanja sa Kipra zbog falsifikovanog bugarskog pasoša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sergio

pre 6 godina

Bilo je pitanje vremena kada ce se ovo dogoditi. Godinama sam bio na tribini,nagledao se svega i svacega,ali kako godine prolaze,tako shvatis da je sve to bilo bezpotrebno. Sada vise ne pogledam ni na televizoru utakmicu. Samo ovakvi kao on ,ostaju tu zbog dilovanja droge,i kriminalnih radnji..pozz

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ко је пуцао..? .... - "КОНКУРЕНЦИЈА"...!!

Mito

pre 6 godina

Iznenađen sam što se to njemu dogodilo, ej "vođa navijača", titulu je zaslužio zato što govori pet-šest jezika i ima dva fakulteta i uzoran je građanin ove države, bez mrlje u CV. Mora da taj metak nije bio namenjen njemu, nego je zalutali metak nekoga koji je slaveći prangijao s nekog prozora ili terase. S poštovanjem

Drago

pre 6 godina

Sve su to pošteni, fini ljudi, kulturni, obrazovani, lijepo vaspitani i zato normalni ljudi ne idu na utakmice radi tako finih vođa i navijača.

Zoki

pre 6 godina

Svake nedelje upucan jedan "vođa" ,pa jel ima na tribinama neki običan navijač ?

Slavko

pre 6 godina

Zbog ovakvih ja niti moja uza niti sira porodica vise ne IDEMO NA UTAKMICE ,

Tribina

pre 6 godina

Hvala na razumevanju, zbog ovakvog razmisljanja i komentara niste ni dobrodosli na utakmice.. Nemate pametnija posla nego da serete po ljudima koje ni ne znate, sve zato sto ste nezadovoljni jadnicci

vladan

pre 6 godina

Ko koga ovde pravi budalom poternice za njim a on se doveze u urgentni u privatnoj režiji uhapse ga a ne aktiviraju potrage,a sto se tice komentara gospodina koji se krije iza sinonima tribina mogu samo da mu poručim J..o Vas ko vas je doveo na tribine

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija