• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

28.07.2017

14:10

UHAPŠEN U MAĐARSKOJ! Državljanin Srbije švercovao 33 kilograma marihuane!

Vesti

UHAPŠEN U MAĐARSKOJ! Državljanin Srbije švercovao 33 kilograma marihuane!

Podeli vest

Mađarska policija uhapsila je na graničnom prelazu Reske 44-godišnjeg srpskog državljanina koji je u putničkom automobilu marke "audi" švercovao 33 kilograma marihuane


RTS prenosi da je mađarska policija saopštila da je putnik veoma nervozno reagovao na pitanja carinika, pa su ga uputili na detaljnu kontrolu vozila.

Tom prilikom, iza naslona zadnjih sedišta automobila pronađen je bunker sa 15 paketa marihuane, ukupne težine 33 kilograma.

Mađarska carina procenila je da zaplenjena droga na tržištu te zemlje vredi oko 215.000 evra.

Navodi se da je srpski državljanin koji je švercovao drogu pritvoren i protiv njega je pokrenut krivični postupak.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija