• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

28.07.2017

15:35

UŽAS U BARAJEVU! Pitbulovi rastrgli stariju ženu, dečak izujedan!

Vesti

UŽAS U BARAJEVU! Pitbulovi rastrgli stariju ženu, dečak izujedan!

Podeli vest

U razmaku od samo nekoliko sati u Dom zdravlja Barajevo primljene su dve osobe sa stravičnim povredama zbog ujeda pasa. Starija žena (68) napadnuta je jutros i nalazi se u teškom stanju nakon što su je psi gotovo potpuno rastrgli, a sinoć je, kako se pretpostavlja jedan od tih pasa napao i maloletnog dečaka

Prva nesreća desila se sinoć u naselju Gaj, kada je maloletnog dečaka (14) napao vlasnički pas i tom prilikom mu naneo ozbiljne povrede.

- Dobili smo poziv kada se sve dogodilo. Dečak je primljen kod nas, imao je preko deset ujeda po celom telu, pa smo morali da ga prebacimo u Urgentni centar jer je bio u lošem stanju - kažu iz Doma zdravlja Barajevo.

Danas oko osam sati ujutro dogodio se još teži napad.

- Opet smo dobili poziv jutros u 8.30, u pitanju je starija žena Mara V. koja ima 68 godina. Ona je napadnuta od strane tri vlasnička psa, koliko mi znamo u pitanju su pit-bulovi. Kada je primljena bila je u stravičnom stanju. Po celom telu ima povrede, povrede skalpa su takođe užasne, ostala je čak bez nekih delova. Noge raznešene, nadlaktice, šake i podlaktice pune ujeda. Lekar nije mogao da proceni koliko je ujeda bilo. Stravično - kažu iz Doma zdravlja u Barajevu.

Oni su je odmah prebacili u Urgentni centar na reanimaciju.

Iz Zoohigijene kažu da su njihove ekipe na terenu od jutros kada su dobili poziv od policije. Jedan vlasnički pas je uhvaćen, dok se za drugima traga.

- Ekipe će ostati na terenu dok se ne uhvate preostala dva psa. Prvog kojeg smo pronašli prebacili smo u karantin u Ovči, a vlasnik je obavešten o incidentu - kažu iz Zoohigijene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 6 godina

J...TI DRZAVU GDE PAS IMA VECA PRAVA OD COVEKA SRBIJO OSVESTI SE I SVE PSE LUTALICE UNISTITI ILI SKLONITI SA ULICE JER IMAJU VECA PRAVA OD NAS GRADJANA.

lilit

pre 6 godina

Nisu lutalice, psi imaju gazde (majmune, maloumnike i kretene)....

Vlada

pre 6 godina

Psi su najmanji krivci. Gazde pasa pogotovu ovakvih su glavni krivci. Pustiti vlastitog pasa da skita i ne hraniti ga kako treba i voditi racuna o njemu??? Pa dragi Bubasvabo i ti bi ujedao i napadao po ulici da prezivis!

istrebiti

pre 6 godina

Pre 10 dana ispred pio fonda u nemanjinoj, deca 5-6 roma ne starijih od 12-14god vode krupnog odraslog pit bula bez ikakve korpe. Vidim da pas mene fokusira i krece da kidise ka mene, taj decacic se kao bori da ga obuzda a ostali se smeju onako kao copor ulicara, one dece sto prose pored kola na semaforu. I to se desava u epi centru grada, gde su komunalni policajci i kafilerija ? Kome da naknadno objasnim ko me unakazio ? Da sam nosio pistolj izbusio bi ih sve sa sve dzukelom. Jadna zena i to dete, to je taj isti sindrom, deca romi vezbaju zivot na periferiji nad nasim starim roditeljima.

stani

pre 6 godina

Šta znači vlasnički pas?Vlasnika u zatvor,u kafileriju sa sve kučićima.Dokle,bre,nije niko odgovoran?Ima pravo narod da se brani od ovih što više vole kuče nego rođenu majku.n

ana

pre 6 godina

vlada haos beznadje,ljudi odlaze,samo psi lutalice kao da je sve nocna mora nikad gori osecaj tuga

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija