• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2017

08:45

SRBI NISU KRIVI ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU?! Povrede nanete "bokserom" bacaju novo svetlo na tuču u kojoj je stradao Amerikanac!

Vesti

SRBI NISU KRIVI ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU?! Povrede nanete "bokserom" bacaju novo svetlo na tuču u kojoj je stradao Amerikanac!

Podeli vest

Branilac dvojice Srba, okrivljenih za prebijanje na smrt američkog državljanina na Zakintosu početkom jula, Zora Dobričanin Nikodinović kaže da na Zakintosu svi - i organi gonjenja i odbrana Srba - govore o "bokseru" kojim su možda nanete smrtonosne povrede Amerikancu

 - Trenutak na snimku kad vlasnik predaje "nešto" Amiru (iz obezbeđenja). Svi kažu da je "bokser", o tom "bokseru" svi pričaju na Zakintosu. I organi gonjenja i odbrana okrivljenih Srba... svi tražimo dokaz, da budemo 100 odsto sigurni -  rekla je ona.

OBRT U SUĐENJU ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Prijatelj ubijenog Amerikanca ispričao SVOJU VERZIJU PRIČE?!

SRBIN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU prebačen u zatvor u Amfisi, još uvek NEMA REŠENJA O ZADRŽAVANJU!

Informer

Dobričanin Nikodinović je dodala da su tu u baru "bili uglavnom Srbi" i da bi mogao da se javi onaj ko je to video.

 - Neko je morao videti -  dodaje ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ante

pre 6 godina

Jesu krivi! Od početka su sami priznavali da su ga udarali, šutirali, itd! Šta se sada prenemažu??!??

bile

pre 6 godina

Ne kapiram, sta je gazda kriv sto je dodao boxer npr? A onaj sto ga je koristio nije? Voleo bih da nisu krivi ali mi mirise da su 100% neki nasi divusi

Moja baka

pre 6 godina

Ma nemoj bre. Mozda moja baka je kriva za UBISTVO decka.

BB

pre 6 godina

To da li su krivi ili ne, recei ce sud. Sve ostalo je gatanje.

Krivi

pre 6 godina

Pa vi nas zajedno sa ovim kojotom od zene napraviste i ludima,na snimku se jasno vidi linc divljacke rulje medju kojom ima najvise nasih,sva sreca pa im necete vi ovde suditi vec grci,ima da ih oderu sa kaznama,eto kaki smo mi, mi bismo ih jos oslobodili samo zato sto su srbi,nema veze sto su lincovali coveka,ovde biste ih docekali uz drzavne pocasti.

zoran

pre 6 godina

dosla moja majka jelena pa ga ubila a ostali svi nevini 15 ljudi je bilo coveka svima max kazne

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija