• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

31.07.2017

08:28

DEDA PUŠKOM UBIO DEČKA SVOJE UNUKE! Stravičan zločin u selu Sušica nadomak Kruševca!

Vesti

DEDA PUŠKOM UBIO DEČKA SVOJE UNUKE! Stravičan zločin u selu Sušica nadomak Kruševca!

Podeli vest

Čedomir Smiljković (71) se nikako nije mirio s tim što mu se unuka zabavlja sa Ivanom Mijailovićem (38), pa ga je lovačkom puškom ubio ispred prodavnice

 

Pretio joj
Pretio je unuci da odmah ostavi dečka, ali ni njoj ni Ivanu nije padalo na pamet da raskinu

Meštanin Sušice

Čedomir Smiljković (71) iz sela Sušica kod Kruševca uhapšen je preksinoć nakon što je lovačkom puškom ubio dečka svoje unuke Ivana Mijailovića (38)!

Čedomir nikako nije odobravao ovu vezu, pa je u naletu besa našao Ivana ispred lokalne prodavnice i ispalio mu jedan hitac u grudi! Dok su prestravljeni meštani bežali, pomahnitali starac je, iz samo njemu znanih razloga, u njihovom pravcu ispalio još jedan hitac i lakše ranio 39-godišnjeg B. M.

Izvor iz istrage kaže da se tragedija dogodila oko 20 sati u centru Sušice, ispred prodavnice oko koje se meštani sela često okupljaju.

- Smiljković se do te prodavnice dovezao traktorom. Kad je ugledao Mijailovića, mahnuo mu je rukom da mu priđe. Čim je ovaj krenuo ka njemu, starac je dohvatio lovačku pušku i ispalio hitac u Mijailovićeve grudi. Ivan je pao i na mestu umro, a meštani su počeli da beže. Smiljković je potom ispalio još jedan hitac, pri čemu su kuršumi okrznuli po glavi meštanina B. M., ali srećom, samo je lakše ranjen - objašnjava naš izvor iz istrage.

Informer

Mahnuo mu
Čedomir je mahnuo Ivanu da priđe, a onda mu ispalio hitac u grudi

On dodaje da je Smiljković nakon toga mirno seo u svoj traktor i odvezao se kući.

- Policija je ubrzo došla kod njega kući i privela ga. Čedomir nije pružao otpor i mirno se predao. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće saslušan danas u Višem tužilaštvu u Kruševcu, uz krivičnu prijavu za ubistvo i pokušaj ubistva - navodi naš sagovornik.

Meštanin Sušice ispričao nam je da su Čedomir i Ivan godinama u zavadi.

- U pitanju su neki stari neraščišćeni računi između ove dve porodice. Na sve to, Čedomirova unuka se zaljubila u Ivana, zbog čega je starac pobesneo. Nikako nije mogao da pređe preko toga. Naređivao joj je i pretio joj da odmah ostavi dečka, ali ni njoj ni Ivanu nije padalo na pamet da raskinu. Čedomiru je pao mrak na oči i ubio ga je - kaže meštanin Sušice, koji nije želeo da mu objavimo ime.

Informer

U kruševačkoj policiji rekli su nam da Čedomir nije imao dozvolu za lovačku pušku iz koje je ubio unukinog dečka.

- On je ranije kažnjavan zbog pretnji i nasilja u porodici i tad mu je oduzeta puška koju je imao u legalnom posedu. Međutim, kasnije je negde "na crno" nabavio novu pušku, iz koje je u subotu uveče ubio čoveka. Ta puška je nađena u kući uhapšenog - rekli su nam u policiji.

Telo ubijenog Ivana Mijailovića po nalogu tužioca poslato je na obdukciju. Što se tiče lakše ranjenog B. M., on je posle ambulantne intervencije pušten na kućno lečenje. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija