• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

02.08.2017

20:12

VELJA NEVOLJA IPAK NIJE UBIO KARATISTU?! Preokret u istrazi brutalne likvidacije u Beogradu!

Vesti

VELJA NEVOLJA IPAK NIJE UBIO KARATISTU?! Preokret u istrazi brutalne likvidacije u Beogradu!

Podeli vest

Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i odbeglog M. K. podignuta optužnica "samo" za pomaganje ubici Vlastimira Miloševića, ali je direktni egzekutor i dalje nepoznat

Navijač Partizana Veljko Belivuk (32), zvani Velja Nevolja, nije lično upucao karatistu Vlastimira Miloševića (34), 30. januara u Ulici kraljice Marije u Beogradu, ali je pomagao u njegovom ubistvu!

To je zaključak Višeg tužilaštva koje je, posle sprovedene istrage, prošle nedelje podiglo optužnicu protiv Belivuka, kao i protiv Miloševićevog kuma Marka Miljkovića i odbeglog M. K. Svi se terete za ubistvo pomaganjem, a još nije poznato ko je likvidirao karatistu na tramvajskim šinama.

Produženje pritvora

- Sva trojica su se prvobitno sumnjičila za teško ubistvo u saizvršilaštvu, ali je u toku istrage kvalifikacija dela promenjena, pa se sada terete kao pomagači, a ne izvršioci. Optužnica je prosleđena sudu i čeka se odluka o njenom potvrđivanju. Za Belivuka i Miljkovića zatražili smo produženje pritvora - izjavila je portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV BELIVUKA I DVOJICE SAUČESNIKA zbog nemilosrdnog ubistva karatiste na tramvajskim šinama!

Velja Nevolja je uhapšen 4. februara pod sumnjom da je ubio Miloševića i od tada je u pritvoru, dok je početkom maja uhapšen i Miljković, posle tri meseca skrivanja.

Na saslušanju u tužilaštvu Belivuk je negirao učešće u tom zločinu tvrdeći da je "prespavao likvidaciju i da za to ima čvrst alibi":

- Tog jutra sam ustao oko 10 ili 10.30 (Milošević je ubijen oko 7.00, op. aut.). Istuširao sam se i spremio, pa otišao na stadion Partizana da se nađem sa nekim ljudima, među kojima je bio i Miloš Vazura. Moj odlazak i povratak je zabeležilo pet kamera u zgradi u kojoj živim na Zvezdari.

Marko Miljković, Miloševićev kum, tereti se da je kupio automobil sa ukradenim tablicama koji je korišćen prilikom likvidacije i kojim se, navodno, Belivuk odvezao sa mesta zločina i potom ga zapalio u jednoj garaži na Karaburmi. Miljković se, međutim, branio ćutanjem.

Ubijeni Milošević je bio bivši reprezentativac Srbije u kjokušinkai karateu, a poslednjih godina se zvanično bavio obezbeđenjem noćnih klubova. Spekulisalo se da ga je eliminisala konkurencija u tom poslu zbog prevlasti oko trgovine kokainom u poznatim klubovima.

MILJKOVIĆ SE BRANI ĆUTANJEM! Kum ubijenog karatiste posle hapšenja NIJE REKAO NI REČ!

Činjenica je da nikad nije hapšen zbog droge, ali je više puta privođen zbog nasilničkog ponašanja.

Potpis profesionalca

Izrešetan je iz "škorpiona", koji nikad nije pronađen, ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i dvoje dece.

Nepoznati ubica maskiran "fantomkom" sačekao ga je u ranim jutarnjim satima i ispalio u njega više hitaca, da bi ga na kraju "overio" na tramvajskim šinama.

Po načinu egzekucije od početka se smatra da je ubica profesionalac i da je odmah posle zločina pobegao iz Srbije, te da je najverovatnije reč o plaćeniku iz neke od zemalja regiona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17