• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.08.2017

08:17

ČETIRI NESREĆE, POVREĐENO ŠEST ŽENA! Hitna pomoć je noćas imala 107 intervencija!

Vesti

ČETIRI NESREĆE, POVREĐENO ŠEST ŽENA! Hitna pomoć je noćas imala 107 intervencija!

Podeli vest

U Beogradu su se protekle noći dogodile četirii saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno šest osoba lakše povređeno, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među kojima su preovladali astmatičari i osobe sa hipertenzijom

U 20:24 sati na Novosadskom putu lakše povrede je zadobila ženska osoba stara oko 30 godina, koja je prebačena u Klinočko bolnički centar Zemun, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U ulici Bulevar oslobođenja oko 20.40 lakše je povređena ženska osoba stara oko 44 godine. Ona je prevezena u Urgentni centar na dalje preglede.

U 23:03 u Radničkoj ulici tri žene su zadobile lakše povrede i one su prevezene u Urgentni centar.

Na uglu Njegoševe ulice i Kralja Milana u ponoć lakše je povređena devojka stara oko 23 godine, koja je takođe prevezena u Urgentni centar na kontrole.

Hitna pomoć je noćas imala 107 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu, dok je juče zabeleženo 136 intervencija, od čega 34 na javnom mestu.

Juče su se, kako je dodala, dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su povređeni zadobili lakše povrede.

Macura je poručila građanima da tokom današnjeg dana zbog visoke temperature ostanu kod kuće, uzimaju tečnost, vitamine i voće i povrće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

По статистици, изгледа, да нам је за ...."Несрећу" мало.... - "Једна " жена....?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija