• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.08.2017

12:15

UŽAS U BANJALUCI! Otac branio ćerku od razjarenih pasa - PREGRIZLI MU VENU I UMRO!

Vesti

UŽAS U BANJALUCI! Otac branio ćerku od razjarenih pasa - PREGRIZLI MU VENU I UMRO!

Podeli vest

U banjalučkom naselju Pobrđe sinoć je umro meštanin nakon što ga je izgrizao pas

Kako "Nezavisne novine" saznaju, pas ga je ugrizao za venu kada je branio ćerku od te životinje. Devojku su osim oca, branili i majka i brat.

Iz banjalučke policije potvrđeno je da su dva psa u subotu oko 22 sata napala petoro ljudi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 6 godina

zakon okupatore sveta zabranjuje da se te dzukele pobiju evo dokle dolazimo sa time covek je njima lepse da umre da se omanjimo nego lutajuca dzukela

Milka mitić

pre 6 godina

Морамо да мењамо под хитно закон! Па да ли ћемо дозволити да нас кучићи поједу? Под хитно петиција за укидање закона о псима! Нека буду равноправни са осталим животињама! Сад као крава, јагње, прасе могу да се убијају а куче не. Небулозни закон.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Шта ради Окружни Ветеринарски инспектор...Да ли је примио плату...? Шта ради шинтерска служба..? Хоћу ИЗВЕШТАЈ НАЧЕЛНИКА за привреду, још сутра на радном столу...? Шта ради Градоначелник...и Друштво за заштиту животиња...? Да ли мирно спавају...? Срамота... Пси луталице - шетају градом..баш "демократски"...све уз ђубре и поломљене канте за смеће...које нема ко да празни...

Sever

pre 6 godina

Krenuti sa kaznama ako pas nema korpu! Kaznu za ne pokupljen izmet koga ima na sve strane! Gospoda izvede svog ljubimca u "toalet" u parkic gde se nasa deca igraju... Ljubimac obavi posao, proseta se tamo vamo, izujeda nekog us put i vrati se srecan kuci ! Gde je tu kultura ??

Miško

pre 6 godina

Ne osuđujte prerano, kad ne znate ni šta se tačno dogodilo, a koliko vidim u novinama ima više napada ljudi na životinje nego obrnuto, tako da eutanaziju ostavimo za ljude.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija