• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

07.08.2017

08:17

ZA MAJKOM PLAČU, ZA OCA NE PITAJU! Evo šta se desilo sa sinovima Olge Lovrić koju je muž BRUTALNO UBIO ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu!

Vesti

ZA MAJKOM PLAČU, ZA OCA NE PITAJU! Evo šta se desilo sa sinovima Olge Lovrić koju je muž BRUTALNO UBIO ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu!

Podeli vest

Nešto više od mesec dana je prošlo otkako je Olgu Lovrić (39) kamenom krvnički ubio muž Milan (48) ispred Centra za socijalni rad u Novom Beogradu

 

O njihova tri sina od 3, 8 i 10 godina danas brigu vodi Olgina majka Ljiljana Antić, koja je tražila i starateljstvo nad dečacima.

- Deca tuguju za majkom. Retko izlaze iz stana i dosta su povučena. Ipak, oni su videli kada je otac tukao majku. Trebaće vremena da prebole ubistvo majke. Oca ne pominju - niti pitaju za njega, niti iko priča o njemu - kaže jedan od rođaka ubijene Olge.


ŽENI SMRSKAO GLAVU PRED ČETIRI SOCIJALNE RADNICE: Nepoznati detalji jezivog porodičnog zločina na Novom Beogradu!

Te srede, 5. jula ove godine, Lovrić je, nakon što je decu i Olgu video u Centru za socijalni rad, nasrnuo na ženu prilikom izlaska iz zgrade i počeo da je udara kamenom u glavu, dok su prestravljena deca pokušavala da ga spreče u tome i preklinjala ga da prestane. Nesrećna žena je, nakon što je udario više puta, pokušala da pobegne i trčala je vičući: "Ubiće me!" i pokušavajući da se skloni u prostorije Centra. Međutim, nije uspela napasniku da pobegne. 


KRVAVA PORODIČNA DRAMA NAD KOJOM PLAČE CELA SRBIJA: Sinovi još ne znaju da im je OTAC UBIO MAJKU!

Kako su rekli očevici, u jednom trenutku se čuo samo prasak stakla. Žena se potom našla u lokvi krvi, a na glavi su joj, osim povreda nanetih kamenom, pronađeni komadi stakla. Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao niz ulicu kao da se ništa nije dogodilo.

Nakon brutalnog ubistva, Milan je pobegao iz Centra za socijalni rad i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz. On se bacio pod elektromotornu kompoziciju voza u 1.15 posle ponoći, kod stajališta Tošin bunar.


U ZATVOR SE ŽIV NE VRAĆAM! Jezive poslednje reči koje je Milan Lovrić uputio majci PRE NEGO ŠTO SE BACIO POD VOZ!

Inače, Lovrić je bio osuđen na dve godine nakon što je 2015. pretukao svoje dete, a iz zatvora je izašao u aprilu ove godine. Sina je tukao jer je ovaj dobio četvorku iz engleskog, i to na očigled Olgine majke, kod koje je mališan pobegao od oca nasilnika.

Od aprila 2017, otkako je izašao iz zatvora, Olga je dva puta policiji podnosila prijavu protiv njega. Živeli su odvojeno, ali ga to nije sprečavalo da njoj i deci zagorčava život. Uprkos zabrani prilaska, dolazio im je na vrata stana. Imala je snimke razgovora kako joj preti da će je ubiti. Dok je vozila srednjeg sina na trening, presreo je njen automobil i prstom prešao preko vrata i rekao "Ubiću te."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 6 godina

sada uzeti kamen i vratiti zlikovcu istom merom

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija