• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

09.08.2017

10:40

SUKOB BANDI? U pucnjavi na Bežanijskoj kosi, ženi izrešetali ulazna vrata!

Vesti

SUKOB BANDI? U pucnjavi na Bežanijskoj kosi, ženi izrešetali ulazna vrata!

Podeli vest

U naselju Bežanijska kosa došlo je do pucnjave, kada je neidentifikovana osoba ispalila dva metka u ulazna vrata stana Anke B.

 
 

 

Kako saznaje Alo,  u noći između ponedeljka i utorka stanare zgrade na Bežanijiskoj kosi u ulici Ismeta Mujezinovića probudila je pucnjava.

Policija je odmah obaveštena, a po dolasku na mesto incidenta odmah su uzeli izjave stanara.

Saslušana je i Anka B., koja je rekla da se nikome nije zamerila i da niko nije imao razlog da joj puca u vrata.

U cilju istrage, policija je uzela i video-snimke sa okolnih zgrada kako bi eventualno otkrila ko je i zašto pucao.

Prema navodima dobro obaveštenog izvora, ne isključuje se mogućnost da su se sukobile dve grupe, pa su meci slučajno završili u Ankinim vratima.

- Istraga ide u svim pravcima, proveravaju se mogućnosti da je neko greškom pucao u njena vrata ili je u pitanju nešto drugo. Stanari zgrade su rekli da ništa sumnjivo nisu videli, a ni čuli - rekao je sagovornik blizak istrazi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija