• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. V.

09.08.2017

18:00

BABA ESKOBAR! ŠOKANTNO OTKRIĆE U ZAPALJENOJ KUĆI KOD NEGOTINA! Kod starice Dare T. (66) vatrogasci našli 200 saksija marihuane!

Vesti

BABA ESKOBAR! ŠOKANTNO OTKRIĆE U ZAPALJENOJ KUĆI KOD NEGOTINA! Kod starice Dare T. (66) vatrogasci našli 200 saksija marihuane!

Podeli vest

Vatrogasci su gasili požar na kući starice iz Urovice, a kad su ušli unutra, zatekli su najmoderniju laboratoriju droge. Baba u panici nudila mito vatrogascu da je ne prijavi

Negotinski vatrogasci prekjuče su slučajno otkrili najmoderniju laboratoriju marihuane dok su gasili požar na kući starice Dare T. (66) u selu Urovica! Kad su ugasili vatrenu stihiju, vatrogasci su ušli u kuću i tamo, na opšte zaprepašćenje, otkrili čak 200 saksija marihuane i kompletnu opremu za uzgoj!

Starica je u panici odmah ponudila mito šefu vatrogasaca da je ne prijavi, ali ovaj je to odbio. Tako će "baba Eskobar", kako su je vatrogasci u šali prozvali po ubijenom kolumbijskom narko-bosu Pablu, sad odgovarati i za proizvodnju droge i za mito!

UHVAĆEN KAKO KORISTI DROGU! Kina proterala učitelja iz Srbije!

Širio se čudan miris

Izvor iz istrage kaže da su vatrogasci iz Negotina prekjuče dobili prijavu da je izbio požar na kući u Urovici, i tamo se odmah uputila jedna ekipa.

Za drogu nisu nadležni...
Vatrogasac je pozvao inspektora i rekao: "A, bre, mi došli da gasimo požar u Urovici, a našli laboratoriju droge"

- Još dok su gasili požar, širio se jak i specifičan miris, ali nikom od vatrogasaca na pamet nije palo da je u pitanju droga, jer je vlasnica naizgled obična sirota starica, koja je živela sama. Ona se za to vreme u šoku šetala oko imanja, držeći se za glavu, a svi su mislili da se brine samo za kuću. Međutim, kad je požar lokalizovan i kad su vatrogasci ušli u kuću, usledio je šok - priča naš izvor.

Informer

Na zgarištu seoske kuće, pred očima im se našla moderna laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, koja je bila potpuno opremljena sistemom za ventilaciju, kaloriferima, lampama, klimama...
- Prebrojano je čak 200 saksija sa marihuanom, a otkrivena su i tri kilograma osušene droge, spremne za dalju prodaju. Dok su vatrogasci u čudu gledali laboratoriju droge, unezverena starica je pozvala na stranu njihovog šefa i pokušala da ga podmiti da ćuti o ovom. Ovaj, naravno, nije hteo ni da čuje, i odmah je pozvao kolege inspektore iz odeljenja za suzbijanje narkotika - navodi naš sagovornik.

BAKA DILERKA IZ NEGOTINA ŠOKIRALA VATROGASCE! Otišli da gase požar i shvatili da se nalaze u labaratoriji za UZGOJ MARIHUANE!

Držali je "na oku"

Vatrogasac je, prema njegovim rečima, pozvao inspektore i rekao: "A, bre, mi došli da gasimo požar u Urovici, a našli laboratoriju droge."
- Ispostavilo se, međutim, da je Dara već bila pod prismotrom negotinskih inspektora, jer su imali pouzdanu informaciju da izvesni 37-godišnji A. R. angažuje starije ljude iz zabačenih sela da u svojim kućama gaje marihuanu za njega. Akcija hapšenja A. R. je već bila spremna, ali je u poslednji čas izbio požar u Darinoj kući, što je osumnjičenom bio signal da će biti otkriven i on je pobegao. Pretpostavlja se da je već napustio zemlju, ali dolijaće kad-tad - kazao je naš izvor.
Dari je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izvedena pred nadležnog tužioca. 

Deo narko-grupe uhapšen u martu

Izvor iz istrage kaže da je starica Dara T. (66) bila deo mreže moćne i organizovane narko-grupe, koja je proizvodila marihuanu širom Timočke Krajine.
- Na čelu te grupe je Negotinac A. R. (37), koji je u bekstvu. Oni gaje plantaže marihuane na nepristupačnim i zabačenim mestima, dok po selima imaju "vojnike", među kojima je i Dara, kojima plaćaju da u svojim kućama drže laboratorije. Pojedini pripadnici ove kriminalne grupe su pominjani u javnosti u martu, kada je policija u nekoliko odvojenih akcija u okolini Bora i Negotina zaplenila gotovo 15 kilograma marihuane - objašnjava naš izvor.
Jedan od vođa ovog klana i blizak saradnik A. R. je D. M. (31), koji je dva dana pre ove policijske akcije pobegao u Austriju. Postoji sumnja da ga je "neko bitan" upozorio šta se sprema, posle čega se D. M. izgubio svaki trag.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 6 godina

Baba Dara se malo zanela i zamotala jenu vudru i sve zapalila ,nije smela da konzumira na radnom mestu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija