• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.V.

10.08.2017

18:32

MOJA MAMA NIJE "BABA ESKOBAR" I NARKO BOS! Ispovest ćerke devizne penzionerke kojoj je u kući IZGORELA LABORATORIJA MARIHUANE!

Vesti

MOJA MAMA NIJE "BABA ESKOBAR" I NARKO BOS! Ispovest ćerke devizne penzionerke kojoj je u kući IZGORELA LABORATORIJA MARIHUANE!

Podeli vest

Dara Todorović (66) je devizna penzionerka i nije imala pojma da taj čovek drži laboratoriju marihuane u njenoj kući sve dok se ta droga nije zapalila, tvrdi njena ćerka Sanela iz Urovice kod Negotina

Moja majka Dara Todorović (66) nije narko-bos niti "baba Eskobar", kako su je svi prozvali! Dara je devizna penzionerka, a ustupila je svoju kuću u Urovici kod Negotina izvesnom Luki, koji je tamo krišom gajio marihuanu. Ona nije imala pojma za laboratoriju droge sve dok se u nedelju kuća nije zapalila, tvrdi Darina ćerka Sanela Todorović.

Živela u Švajcarskoj

Dara je, prema njenim rečima, 35 godina radila u Švajcarskoj i ima penziju 1.200 evra.

Prokazana
Moja majka i ne zna šta je marihuana, ali šta to vredi kad je sad svi zovu "baba Eskobar"
Sanela Todorović

- Ima i kafanu u Urovici, nekretnine u Srbiji, Rumuniji i Švajcarskoj. Šta će njoj droga, kad ima sve! Nije ona uzgajala marihuanu, već taj momak kog je unajmila da joj čuva kuću, jer ona najveći deo godine uopšte i ne provodi u Urovici - objašnjava Sanela.

Ona dodaje da je Dara i kafanu u selu dala u zakup, i da najveći deo vremena provodi putujući po banjama i letovalištima.
- Ona je za 35 godina, koliko je radila u Švajcarskoj, stekla i penziju od 1.200 evra mesečno i nikad nije imala kontakt sa bilo kakvim narkoticima - tvrdi Sanela.

BAKA DILERKA IZ NEGOTINA ŠOKIRALA VATROGASCE! Otišli da gase požar i shvatili da se nalaze u labaratoriji za UZGOJ MARIHUANE!

Informer

Pre izvesnog vremena, kaže ona, Dara je unajmila momka koji joj se predstavio kao Luka da joj čuva kuću.
- Međutim, tek posle požara čula sam da se on uopšte ne zove Luka, već da su mu inicijali A. R. i da je i ranije imao problema sa zakonom zbog droge. On je, po svemu sudeći, na imanju moje majke, dok ona nije bila tu, u pomoćnom objektu izgradio tu laboratoriju. Ne mogu da verujem da nam je to sve vreme bilo pred očima, ali moja majka je oduvek previše verovala ljudima - ogorčena je Darina ćerka.

Nudila mito da ne pukne bruka

Sanela Todorović je šokirana i informacijom da je Dara nudila mito vatrogascima da je ne odaju.
- Ako je i bilo tako, to je samo zato jer se plašila da ne pukne bruka i da je, ni krivu ni dužnu, optuže da je narko-diler. Ako je nekome ponudila novac, u šta sumnjam, onda je to uradila iz straha, jer je celog života važila za poštenu ženu, koja je mukotrpno radila i uz mnogo odricanja stekla to što ima.

Ona dodaje i da je "Luka" pobegao u nedelju, čim je izbio požar u pomoćnom objektu.
- Majka ga je zvala na mobilni, ali mu je telefon bio isključen. Onda smo pozvali vatrogasce, koji su došli i ugasili vatru. Kad je sve završeno, jedan vatrogasac nam je prišao i kazao da se u toj kući nalazi najsavremenija laboratorija za proizvodnju marihuane. Nas dve smo ostale zgranute - priča Sanela.

Nisu joj verovali

Kako se ispostavilo, na imanju Todorovićeve bila je smeštena najmodernija laboratorija sa kaloriferima, ventilatorima, klimama i oko 200 saksija marihuane.

- Ubrzo je došla policija i privela moju majku. Rekla im je da nije znala šta se nalazi u tom pomoćnom objektu, ali sve je bilo uzalud. Uhapsili su je i odredili joj zadržavanje - navodi ona.
Darina ćerka je ubeđena da njena majka i ne zna šta je marihuana.

- Verujem da će i istraga pokazati da moja majka nema nikakve veze sa laboratorijom droge, već da je žrtva prevare. Ali šta to vredi kada su Daru već prozvali "baba Eskobar" - zaključuje Sanela. T. V.

BABA ESKOBAR! ŠOKANTNO OTKRIĆE U ZAPALJENOJ KUĆI KOD NEGOTINA! Kod starice Dare T. (66) vatrogasci našli 200 saksija marihuane!

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MIŠO

pre 6 godina

''... a ustupila je svoju kuću u Urovici kod Negotina izvesnom Luki ...'' Nije mi jasno kako se takva kuća i imanje može ustupiti ''izvjesnoj'' osobi na čuvanje i to osobi kojoj pomenuta gospođa nezna čak ni pravo ime!!??

mr burns from simpsonsr

pre 6 godina

isto tako nije znala za sebe kada je nudila mito policiji da je ne prijave?

marinko

pre 6 godina

1200 e penzija a radila tolike god u Svajcariji ? I stekla sve to , pricaj nekom drugom \n

Uk

pre 6 godina

Pa koliko si ti mislim da je penzija na zapadu.???

koliko bre

pre 6 godina

tast moga druga prima 3700 a raio 28godina.... ako nesto neznas onda cuti...

Zivko

pre 6 godina

Babac ce da bude dobra bastovanka u KPZ Nis.Ni jedan korov nece biti na ekonomiji.Bice vrhunski prinosi luka,paprike,kupusa,paradajza i drugih kultura. Travuljak nece da duva.

Dejan

pre 6 godina

Sumnjiva baba! Pozvati Velju Ilica da nagna babu da sve prizna!

milaneric1952

pre 6 godina

Sumnjam da baka ima veze sa uzgojom ali ćerka zna mnogo

makipaki

pre 6 godina

1200€ je mesečni račun za struju a banja od hedovine...

miki delija

pre 6 godina

kao navodno sada ona nezna a da se ovo nije dogodilo uzivala bih i bogatila se na tudjim nesrecama do kraja i max joj podeliti ono sto je zasluzila sve je ta znala ali joj je dupe zinulo za pare da se hvali kako ona ima milione a sto truje druge i bogati se to nema veze dozivotna kazna za nju i to da sve od penzije placa u zatvoru sto zivi a ne o trosku drzave

Artatore

pre 6 godina

Gospodine Marinko za 35 godina radnog staza u Svajcarskoj je to realna penzija to jest AHV obavezno osiguranje socijalne vrste jer ova zemlja svakom gradjaninu da uslove da ako hoce radi i stedi za starost.Ja Imam puni radni staz i penziju Fr. 1.750.-.A to sto je ona stekla to je mogao svako normalan jer visina plate nema nikakve veze sa visinom penzije postoje minimalne i maksimalne penzije uplacuje se prema visini zarade a dobijaju svi isto minimalu ili maksimalu cak iako su milione uplatili

uz mnogo odricanja

pre 6 godina

uz mnogo odricanja stekla to što ima... haha uz mnogo odricanja placam struju,vodu...kupujem hleb..... jedvaaaa.... a ne nekretnine i vikendice po svetu/?????

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija