• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

10.08.2017

21:15

NOVI DETALJI SILOVANJA MAJKE TROJE DECE KOD SMEDEREVA! Ovo je istina o zlostavljanju koje je diglo SRBIJU NA NOGE!

Vesti

NOVI DETALJI SILOVANJA MAJKE TROJE DECE KOD SMEDEREVA! Ovo je istina o zlostavljanju koje je diglo SRBIJU NA NOGE!

Podeli vest

Četvorici mladića iz Romske male u Osipaonici kod Smedereva određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su sa još jednim mladićem, koji je u bekstvu, silovali 26-godišnju E. M., majku troje dece!

Iza rešetaka su S. V. (25), M. T. (24), Z. T. (22) i A. T. (18). Dvojica od njih žive i rade u Austriji, a u Osipaonicu su došli za vreme odmora.

Meštani ovog sela kod Smedereva zgroženi su informacijom da se u njihovom mestu dogodilo jezivo zlostavljanje.

E. M. jeste povremeno imala seks za novac pokušavajući da preživi, jer joj je muž u zatvoru i sama se stara o troje dece

Meštanin Romske male

- To što su uradili je za svaku osudu. E. M. jeste povremeno pružala seksualne usluge za novac pokušavajući da preživi, jer joj je muž u zatvoru i sama se stara o troje dece. Ali bez obzira čime se bavi, strašno je da doživi nešto ovako - priča šokirani meštanin.

On kaže da je E. M. najpre sa jednim od osumnjičenih pristala na seks za novac.

- Međutim, kad ju je ponovo pozvao da se nađu, na dogovorenom mestu su se pojavila njih petorica. Ubacili su je u auto, a potom su se svi redom iživljavali nad njom. To jeste silovanje - kaže on.
Meštani ovog naselja navode da su sva petorica osumnjičenih iz romskih i veoma imućnih porodica, a da je u kući jednog od njih tokom pretresa pronađena manja količina droge.

Na drugoj strani, u Višem tužilaštvu u Smederevu navode da zbog interesa istrage i zaštite žrtve za sada ne mogu detaljnije da govore o ovom slučaju.

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU GRUPNOG SILOVANJA KOD SMEDEREVA! Na snimku koji je napravio jedan od optuženih ČUJE SE KAKO SE DEVOJKA SMEJE?!

- Mogu samo da potvrdim da je delo izvršeno od strane više osoba nad jednom devojkom i da je reč o dva vezana događaja, koja ispitujemo - kažu u tužilaštvu.

Svi uhapšeni su se pravdali da je E. M. pristala na grupni seks sa njima, a da ih je lažno prijavila za silovanje "jer joj nisu dali novac, kao što je ona očekivala".

HOROR! PETORICA SILOVALA DEVOJKU u Osipaonici, JEDAN JOŠ U BEKSTVU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bezakonje

pre 6 godina

na osnovu cega im je odredjen pritvor? kojih dokaza? koliko ja znam i pritvor je zatvor. kada dobijete zatvorsku kaznu pritvor vam se uracunava u nju. kako mozete nekog da pritvarate/zatvarate bez ikakvog dokaza? nema jos uvek nikakvih medicinskih nalaza, nema bilo kakvih forenzickih vestacenja, nema snimaka, nema svedoka, jedna njena rec protiv njih petorice i oni budu pritvoreni? sta ako su potpuno nevini a vi 5 momaka cete drzati cak mesec dana u zatvoru? ko ce tim momcima da nadoknadi tih mesec dana njihovih zivota ako se ispostavi da nisu krivi. isplaticete im usranih hiljadu dinara po danu odstete a traumu koju su prosli, veo sumnje i osuda okoline koju ste im naneli, ko ce to da im nadoknadi ako su nevini? ako su silovali treba ih najstroze moguce osuditi, ali ne mozete pritvarati ljude bez ikakvog dokaza. prvo postupak i dokazi, tek posle zatvaranja i ostalo. ne mozete obrnutim redosledom. to je tesko bezakonje i tortura nad ljudima. tako moze svako da optuzi nekog i smesti ga mesec dana u zatvor tek tako. nemoguce je da bude sankcionisan zbog laznog prijavljivanja jer ne mozete dokazati laz, ti uvek mozes da kazes nedostatak dokaza. po ovom novom zakonu to ide jos lakse. mozes da tuzis nekog ako te popreko pogleda. lakrdija od sistema.

hitler

pre 6 godina

Samo cu reci jedno... Hitler je znao sta radi !!!

laž

pre 6 godina

Opet romi . šljam od naroda, ali ne svi, manjina.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Све их треба... -Уштројити...!!

marko

pre 6 godina

pa to i jeste SILOVANJE ako ona nije dobila dogovoreni novac za bilo sta sto je imala da proda, isto kao i banka bilo koja prodavnica ili tezga na pijaci kojoj mora da se plati za ono sto se prodaje a ona nema ni banku ni prodavnicu cak ni tezgu na pijaci - jadno zensko koje mora da jede i nahrani svoju decu

miki delija

pre 6 godina

smem da se opkladim da to nije tacno nego da je krenula da se krese za pare i kako su je ispalili ond aih je prijavila da su je KAO NAVODNO silovali ljudi cista ciganska posla i cista laz one se kresu za pare a da im muzevi to znaju dokazano

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija