• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS/Informer.rs

11.08.2017

12:19

(VIDEO) PONOVO GORI fabrika kartona na Adi Huji!

Vesti

(VIDEO) PONOVO GORI fabrika kartona na Adi Huji!

Podeli vest

U dvorištu fabrike "Kartonka Avala" na Adi Huji gori tona papira i kartona. Nema povređenih. Na terenu veliki broj vatrogasaca

Na gašenju požara angažovano je 35 vatrogasaca - spasilaca sa 12 vozila. 

Dim se može videti iz različitih delova Beograda.

Brojne lekarske ekipe su na licu mesta. 

U požaru nema povređenih, a uzroci će biti naknadno utvrđeni, kaže se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaća

pre 6 godina

Ne gori Avala ada, prestanite da širite dezinformacije i stvarate paniku.

nada

pre 6 godina

Dali to neko namerno pali ili sta je bre ovo ? Nije samo toplo u Srbijia a ispade da nam vrlo cesto nesto gori !!!!!!!!!!!

vrca

pre 6 godina

Moguce da imaju gubitke u firmama jer su izvukli kes i prebacili u inostranstvo ,a sve je osigurano,i eto ti love...a ko je vlasnik ???Sve to moze da se dokaze ako se hoceeee

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija