• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2017

13:43

(FOTO) POŽAR NA ADI HUJI PODMETNUT?! Vatra u krugu fabrike hartije krenula NA TRI MESTA U ISTO VREME!

Vesti

(FOTO) POŽAR NA ADI HUJI PODMETNUT?! Vatra u krugu fabrike hartije krenula NA TRI MESTA U ISTO VREME!

Podeli vest

U Fabrici hartija Beograd na Adi Huji oko 11 časova došlo je do požara na deponiji kartona, izdiže se gust dim iznad mesta požara, a vatrogasne ekipe bore se i sa vetrom koji otežava gašenje

Kako Informer.rs saznaje od izvora bliskih istrazi, policija sumnja da je požar podmentnut, jer je istovremeno započeo na tri različite lokacije u krugu fabrike.

Iz policije još nema zvanične potvrde da je reč o namerno izazvanom požaru, ali naši izvori kažu da se ozbiljno istražuje i takva mogućnost, jer su na mestima gde je požar buknuo pronađeni opušci cigareta.

 

Tanjug

Na licu mesta se može čuti i da je lakše povređen jedan vatrogasac.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je za Tanjug tu informaciju.

Tanjug

- Povređen je star između 30 i 35 godina. Bio je izložen toplom talasu, nema opekotina i povreda, data mu je infuzija i kiseonik i prebačen je u Urgentni centar - rekla je Macura Tanjugu.

U Urgentnom centru kažu da je jedno lice primljeno i da je trenutno na dijagnostici.

Angažovano je na gašenju požara, kako je saopštio MUP, 35 vatrogasaca sa 12 vozila, a takođe su na licu mesta i medicinske ekipe.

Tanjug

U toj fabrici požar je izbio i pre dvadesetak dana kada je priulikom gašenja povređeno više radnika i vatrogasaca, jedan radnik i jedan vatrogasac preminuli su od posledica povreda.

Kako Informer.rs saznaje, Sektor za vanredne situacije doneće danas rešenje o privremenom zatvaranju fabike zvog učestalih požara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana

pre 6 godina

Jasno kao dan,fabrika nekom i zbog neceg smeta,pronaci " piromana" i osuditi na 40 g. robije.

vrca

pre 6 godina

A sta ako je,ne daj Boze,vlasnik podmetnuo pozar?Provetiti visinu osiguranja,da li je posebno osigurana oprema(masine)i na koji iznos,proveriti zalihe na koliki iznos su osigurane a onda uzeti zadnji Popis robe plus ulaz proizvodnje pa minus izlaz(prodato) i to sve po nabavnim cenama i doci ce se do cinjenica!A ko je vlasnik te fabrike???

nada

pre 6 godina

Sve to rade Zuti ili Opozicija jer vise neznaju sta ce i kako ce Srbiji napakostiti posto nisu do sada nistauspeli ! Olosi jedni !!!!!!!!!!!!!! Nista nije slucajno !!!!!!!!!!!!!!

Tea

pre 6 godina

Miskovic pali da bi gradio na tom prostoru. Njegova firma.

arso

pre 6 godina

E moj Rmus, djabe glavu izgubi, ostavi siroce da raste bez oca, a sve ovo igra oko lokacije. Setite se IKL-a i pozara kod njih sada tamo nice novi stambeni kompleks, radnici nogu u guzicu i kraj. To ce se desiti i sa kartonkom, ionako je sadasnji gazda sve vec rasprodao ostao je samo ovaj pogon, a najmanji trosak je kada sve izgori, nema rusenja.

Tijana

pre 6 godina

To je laž da je gazda sve rasprodao a odakle vama ta informacija.Svi radnici kartonke su zadovoljni sa gazdom ovde je sigurno neko umešan opozicija Radnici su prezadovoljni sa gazdom i sa platama

Marko

pre 6 godina

Sram vas bilo kako vas nije sramota da pisete takve komentare sve je to neistina svi ti radnici su zadovoljni sa gazdom plate na vreme samo mogu ljudi da pozele takvkog gazdu a vi nemate sta da radite pa pisete komentare koja je laz

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija