• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.08.2017

22:44

DIREKTOR RTB BOR SMIRUJE GRAĐANSTVO: Nema eksploziva, nema opasnosti od EKSPLOZIJE MAGACINA!

Vesti

DIREKTOR RTB BOR SMIRUJE GRAĐANSTVO: Nema eksploziva, nema opasnosti od EKSPLOZIJE MAGACINA!

Podeli vest

Direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski izjavio je večeras Tanjugu da nisu tačni medijski navodi da je u magacinu, u čijoj okolini se pojavila vatra, smešten eksploziv, već komponente od kojih se pravi eksploziv i tvrdi da ne postoji opasnost od bilo kakve eksplozije.EK

Direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski izjavio je večeras Tanjugu da nisu tačni medijski navodi da je u magacinu, u čijoj okolini se pojavila vatra, smešten eksploziv, već komponente od kojih se pravi eksploziv i tvrdi da ne postoji opasnost od bilo kakve eksplozije.

- Ja se nalazim kod magacina u kojem nije eksploziv već komponente za njegovo pravljenje. One ne mogu da eksplodiraju, mogle bi eventualno samo da sagore. Znači, nema nikakve opasnosti- rekao je Spaskovski večeras Tanjugu.

(VIDEO) VATRENA STIHIJA PRETI SKLADIŠTU SA 100 TONA EKSPLOZIVA: Drama u selu Oštrelj, PET HELIKOPTERA ZASTAVILO POŽAR?!

Prema njegovim rečima, požar koji je izbio u krugu od jednog kilometra od magacina je pod kontrolom.

- Vatrogasna služba Bora je hitro reagovala. Vatra trenutno samo tinja- rekao je Spaskovski oko 22 sata Tanjugu.

On je dodao da je na terenu pet do šest vatrogasnih cisterni, a došao je i jedan helikopter, ako bude eventualno zatrebao.

- U ovom trenutku nema potrebe za intervencijom iz helikoptera- rekao je Spaskovski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija