• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

15.08.2017

22:04

(FOTO) ZAKLAO ČOVEKA ZBOG PARKINGA, PA ZAĆUTAO...Evo kako je reagovao Adis Ćorović (31) pred tužiocem!

Vesti

(FOTO) ZAKLAO ČOVEKA ZBOG PARKINGA, PA ZAĆUTAO...Evo kako je reagovao Adis Ćorović (31) pred tužiocem!

Podeli vest

Neću da odgovaram na pitanja. Nemam šta da vam kažem, kazao je tužiocu Adis Ćorović (31), koji je posle banalne svađe oko parkinga nožem izmasakrirao Azera Ajdinovića (34)

Adis Ćorović (31) zvani Rumun, koji je u subotu u centru Novog Pazara nožem ubio Azera Ajdinovića (34) posle banalne svađe oko parkinga, nije hteo da odgovara na pitanja tužioca o ovom svirepom zločinu.

- Neću da odgovaram na pitanja. Nemam šta da vam kažem, kratko je rekao Ćorović tužiocu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Odao ga ukućanin

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, Adis je odmah posle ubistva pobegao kući, gde se sakrio, ali ga je član porodice prijavio policiji.

Tuga

Troje dece ostalo je bez oca. Bio je dobar čovek i kolega. Velika tragedija

Azerov kolega

- Adisova kuća se nalazi na oko 100 metara od mesta ubistva i policija ga je uhapsila pola sata nakon zločina. Odmah je prebačen u policijsku stanicu, a zatim kod lekara, jer se žalio na neke zdravstvene tegobe. Nakon pregleda, transportovan je u Okružni zatvor - rekao nam je sagovornik.

Inače, zločin koji je šokirao javnost u Srbiji dogodio se nakon što je Azer parkirao svoj automobil "mercedes A" ispred jedne garaže, posle čega je nakratko ušao u jedan kafić da se vidi sa svojim drugarima. U tom trenutku svojim autom je naišla jedna žena, koja živi u blizini i koja je htela da se parkira na mestu gde je Azer ostavio svoje vozilo.

EPILOG UBISTVA U PAZARU! Policija uhapsila A. Ć. nedaleko od mesta zločina!

Anel Grbović

- Ta žena je ulazila u dva obližnja kafića i tražila je vlasnika "mercedesa". Kada ga je pronašla, Azer je ustao sa stola i krenuo da pomeri vozilo. Ispred kafića je potom došlo do kratke prepirke između te žene i Azera, koji joj je rekao: "Evo, pomeriću kola, nemoj da galamiš bez razloga!" Adis je to gledao sa terase jednog kafića, a onda je iznenada skočio i krenuo ka Azeru - kaže naš izvor iz istrage.

Nakon kraće svađe, Adis je potegao nož i nekoliko puta ubo Azera, koji je brzo iskrvario na trotoaru.

Povorka kamiona

Azerove kolege kamiondžije juče su se oprostile od njega vožnjom kamionima kroz centar grada. Tridesetak kamiondžija sirenama je podsetilo Novopazarce na ubijenog kolegu, koji će danas biti sahranjen na gradskom groblju. Na šoferšajbni prvog kamiona bila je zalepljena Azerova umrlica.

Anel Grbović

- Troje dece ostalo je bez oca. Bio je dobar čovek i kolega. Velika tragedija - kazao je jedan od kamiondžija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija