• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

16.08.2017

10:42

OPET FRKA NA ZAKINTOSU! Nišlija najavio tužbu protiv agencije: VODIČ MI TUKAO ĆERKU JER JE PREGLASNO PEVALA!

Vesti

OPET FRKA NA ZAKINTOSU! Nišlija najavio tužbu protiv agencije: VODIČ MI TUKAO ĆERKU JER JE PREGLASNO PEVALA!

Podeli vest

Moja ćerka Angelina P. (17) je lumpovala sa drugaricama u apartmanu na Zakintosu, a turistički vodič ju je zbog galame izbacio na ulicu, pri čemu joj je povredio nogu i ruku, tvrdi Angelinin otac Vladimir

Turistički vodič Slobodan K. napao je i povredio moju ćerku Angelinu (17) jer je lumpovala sa drugaricama u apartmanu u Laganasu, na grčkom ostrvu Zakintos!

Udario je u glavu i uvrnuo joj ruku
Vodič se iznervirao, ćušnuo je u glavu, a zatim joj uvio ruku, odvukao je do izlaza i izbacio je na ulicu

Povredio joj je ruku, a noga joj je u gipsu i zato ću tužiti beogradsku turističku agenciju "Akva travel", koja je angažovala bahatog vodiča, tvrdi Angelinin otac Vladimir P.

Prvi put sama na more

On kaže da je njegova ćerka 18. jula prvi put bez roditelja otputovala na more na Zakintos.

- Posle tri dana, 21. jula, tamo je stiglo još nekoliko njenih drugarica, i to preko agencije "Akva travel". Kako nisu bile u istoj vili, Angelina je pitala vodiča iz te agencije da li bi mogla da ih poseti i on je to odobrio - priča Vladimir.

Te večeri, kaže on, njegova ćerka je sa drugaricama slušala muziku u dvorištu vile, ali je vodič je zatražio da je isključe jer je bilo kasno.

- Moja ćerka je nastavila da peva, pa joj je vodič zapretio da će je udariti ako ne prestane. Ona ga nije shvatila ozbiljno, pa mu je rekla: "Udari me, osiguranje će to platiti", što su deca propratila smehom. Vodič se iznervirao, ćušnuo je u glavu, a zatim joj je uvio ruku, odvukao je do izlaza i izbacio je na ulicu. Prilikom pada na beton, Angelina se povredila po rukama i iščašila je nogu, pa su je drugarice odvele u ambulantu, gde je dobila injekciju i stavljen joj je gips, koji je nosila do kraja letovanja - priča ogorčeni otac.

Informer

Odmah po povratku u Niš, Angelinu su roditelji odveli kod lekara, gde je potvrđeno da ima uganuće noge.

Angelinina majka Sonja objašnjava da su njenoj ćerki pred povratak u Srbiju skinuli gips kako bi mogla da doputuje autobusom, ali joj je lekar u Nišu odmah ponovo vratio longetu na nogu.

- Sve ovo joj je veoma teško palo. Angelina često zaplače, pala je u depresiju, pa ću morati da je odvedem i kod neuropsihijatra - navodi Sonja.

Informer

Advokat ove porodice Nemanja Dikić kazao nam je da je podneo prijavu Turističkoj inspekciji o ovom napadu, te da je uputio opomenu pred utuženje agenciji "Akva travel" radi odštetnog zahteva.

- Ako agencija ne odgovori, podneću tužbu i protiv nje i protiv vodiča - najavio je Dikić.

Nemaju veze s tim?!

Na drugoj strani, u agenciji "Akva travel" ističu da o tome ne znaju ništa.

- Ta devojčica nije naša putnica i mi za nju nismo odgovorni. Vodič kog pominjete nije naš radnik, već ga je angažovao naš grčki partner - objasnila nam je službenica "Akva travela" u telefonskom razgovoru.

Vodič Slobodan K. nam je poslao poruku da ništa od onog što je Vladimir P. ispričao nije tačno. Međutim, on je odbio da kaže šta se desilo u Laganasu i kako je maloletnica povređena.

Nervozan zbog ubistva Amerikanca

Vladimir P. kaže da se čuo sa vodičem Slobodanom K., koji mu je napao ćerku.

- On mi je priznao grešku i kazao je da je bio pod stresom jer je početkom jula vodio grupu Srba koja je bila osumnjičena za ubistvo Amerikanca Bakarija Hendersona u klubu "Barkod" u Laganasu na Zakintosu. Međutim, to objašnjenje me nije zadovoljilo, naročito zato što ni Slobodan niti bilo ko iz agencije "Akva travel" nije obišao moju ćerku nakon povređivanja - ističe Vladimir.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 6 godina

Po milioniti put se bavimo posledicama a ne uzrokom. Strasno je to sto je neko povredjen ali nista se od toga ne bi desilo da su roditelji malo bolje vaspitali svoje dete. Devojka je bila upozorena (posto joj roditelji nisu usadili nesto sto se zove "obzir prema drugima") da ne pravi buku posto je kasno i ometa druge turiste koji se odmaraju - nego je nastavila po svom... Isto vazi i za vodica koji je kratkih zivaca...

Svejo

pre 6 godina

Tata treba uputiti malo kritike i na racun svoje mezimice.

Dejan

pre 6 godina

kad se magarac vrati u Srbiju pa idi da mu objasnis neke stvari tako da se ne seti nikada vise da napadne nekog a narocito zenu...\n

Marko

pre 6 godina

Bolje da vaspita cerku ako nije kasno, nego da nekoga tuzaka.. I pitanje, u cijoj pratnji je maloletna osoba presla granicu? \n

Luigi

pre 6 godina

Nauci cerku da se kulturno ponasa i da postuje kucni red.Sad neka se bori da joj osiguranje plati bezobrazluk

bole

pre 6 godina

Da ste neki roditelji i vi da ste je isprasili 17 god a ona lumpuje sta ce biti kad bude starija.

Milivoje

pre 6 godina

Da ste na vreme vaspitali cerku, do ovoga ne bi doslo. Ljudi nocu spavaju i dosli su da se odmore a ne da slusaju vase bahato i razmazeno deriste koje urlice u pola noci.

pero

pre 6 godina

Nasilje nije način da se reši problem ali današnja omladina ne poštuje ništa i nikoga(čast izuzecima) netreba odmah kriviti vodiča i pitanje da li je tako bilo,moguće da su se drugi gosti bunili na buku

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17