• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

17.08.2017

18:19

(EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) OVA DECA SU SPALILA BESKUĆNIKA! Golobradi nasilnici iz Zemuna brutalno se iživljavali nad nemoćnim!

Vesti

(EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) OVA DECA SU SPALILA BESKUĆNIKA! Golobradi nasilnici iz Zemuna brutalno se iživljavali nad nemoćnim!

Podeli vest

Četvorica dečaka i jedan punoletnik u julu su zverski mučili beskućnika Milivoja Prašića (58) i oteli mu nešto novca, kojim su kupili alkohol. Potom su od 150 dinara kusura uzeli benzin, pa se vratili do Milivoja i zapalili ga

Beskućnika Milivoja Prašića (58) u Zemunu su 20. jula zverski mučila i zapalila četvorica dečaka i jedan punoletnik, a Informer ekskluzivno objavljuje njihove fotografije, koje su snimljene u vreme stravičnog zločina!

Golobradi krvnici su zverski tukli nesrećnog Milivoja, lomili mu prste i čupali nokte, samo da bi mu oteli mobilni telefon i nešto para. S tim novcem su zatim kupili alkohol, a od kusura od 150 dinara uzeli su litar benzina, pa se vratili do izmrcvarenog Milivoja, polili ga i zapalili!

Umro u agoniji

Nesrećnom čoveku izgorelo je 80 odsto kože i on je dve nedelje kasnije preminuo u bolnici, u najgorim mukama.

80 odsto kože izgorelo je beskućniku

Istragom je utvrđeno da su nasilnici 20. jula, oko šest sati ujutro, nasrnuli na Milivoja iz čiste obesti, dok je spavao u napuštenom objektu u Ulici Aleksandra Dubčeka u Zemunu.

- Probudili su ga udarcima, a onda su ga na smenu tukli. Dok su ga dvojica držala, treći ga je udarao, i tako ukrug. U jednom trenutku jedan od njih je iz džepa izvadio klešta i počeo njima da bije Prašića po šakama, pri čemu mu je izlomio prste. Onda je, dok su ga dvojica držala, počeo da mu čupa nokte. Zatim su mu uzeli novac i otišli da kupe alkohol - naveo je naš izvor blizak istrazi.

JEZIVI DETALJI ZVERSKOG IŽIVLJAVANJA U ZEMUNU: Skitnicu tukli, čupali mu nokte, PA GA ŽIVOG SPALILI! Zapomaganje nesrećnika niko nije čuo...

Informer

Inspektori su tokom istrage jezivog zločina skinuli snimke sigurnosnih kamera sa obližnje trafike i benzinske pumpe, koje su snimile nasilnike.

Dečaci spalili čoveka i u Novom Sadu

Informer

Dečak (12) iz Novog Sada krajem decembra prošle godine oko četiri sata ujutro zapalio je dvojicu beskućnika koji su spavali iza jednog marketa na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Dragutin Todorčević (64) preminuo je u plamenu, u stravičnim mukama, a njegov drug Z. T. završio je u bolnici sa teškim opekotinama. Mali piroman, koji je bio u društvu dvojice drugara (13), u policiji je rekao da je to učinio jer mu je "tako došlo".

- Sigurnosna kamera ih je najpre snimila oko sedam sati na kiosku koji se nalazi nedaleko od mesta zločina. Osumnjičeni mladići su snimljeni kako hladnokrvno kupuju alkohol, a na licima im se vidi zastrašujuća hladnokrvnost, iako su samo nekoliko trenutaka ranije lomili kosti beskućniku i čupali mu nokte - priča naš izvor iz istrage.

Nakon što su popili sav alkohol koji su kupili na kiosku, krvnicima je ostalo još oko 150 dinara kusura.
- Zajednički su došli na ideju da za taj novac kupe gorivo i da iz čiste obesti zapale Prašića. Jedan od dečaka je našao neku plastičnu flašu i otišao do obližnje benzinske pumpe da kupi gorivo. Tad je opet snimljen sigurnosnom kamerom. Nakon što je kupio oko litar benzina, mladići su se vratili u napušteni objekat do Prašića. Tamo su izmrcvarenog čoveka polili benzinom i zapalili, a zatim su ga, dok je goreo, šutirali, cerekajući se! To je i sam Prašić potvrdio policiji, pre nego što je podlegao stravičnim povredama u bolnici - objašnjava naš sagovornik.

Beogradska policija je ubrzo nakon ovog užasnog zločina ušla u trag dvojici od petorice osumnjičenih i tad je objavljeno da su iza rešetaka dvojica najstarijih nasilnika - M. Ć. (23) i Š. M. (17).

Prema nezvaničnim informacijama, u međuvremenu su privedena i trojica najmlađih mučitelja, ali to u policiji nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju, jer su u pitanju mlađi maloletnici.

PREMINUO BESKUĆNIK koji je mučen i zapaljen u Zemunu, TROJICA UBICA JOŠ U BEKSTVU!

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 6 godina

U ovom slučaju treba po američkom sistemu. Suditi im kao odraslima i zbog brutalnosti samog čina doživotno u zatvor i njih i onoga ko je prodao maloletnicima alkohol.

milan

pre 6 godina

Pa sta ako su dobili dozivotno . I u svakoj drugoj zemlji bi to dobili .

SasaNS

pre 6 godina

To nisu deca. Nisu nikada ni bila. Njima zakon za punoletne.

Vns

pre 6 godina

E to su nasi mladi srbi...bravo nebeska omladino...

Nebojsa

pre 6 godina

Isti slucaj je bio i u Novom Sadu i tamo i ovde puj pike a niko ne ukljucuje mozak da su to islamski teroristi. Pale i ubijaju bez kazne, desetine slucajeva sirom Srbije a setite se istih i zbog slucaja malog Alekse koji se na kraju ubio zbog njih. Ali njihova dekada moze im se .\nOve monstrume ne treba zvati decom bez obzira koja im je boja koze i oni moraju biti brutalno kaznjeni.\n

crni

pre 6 godina

svakom po 40god a kako su maloletni prvo godinu dve do punolwtatva u dom a posle zabela ili mitrovica za primer i ostalima i sa svakim sledecim da im nikada na pamet ne padne nekog vise da taknu.\nmislim generalno na sve \"mangupe\" u coporu a posebna kazna za roditelje da dok je dete maloletno moraju biti u istoj celiji da se medjusobno vaspitavaju ili uce vaapitanju kada nisu na vreme decu vaspitavali\n

Ja

pre 6 godina

Po 40 god svaki, to bi bila pravda..jer takvi će da ponavljaju zlodela. . . Dosta više, hoćemo zakone!

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija