• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 021.rs

18.08.2017

15:16

UŽAS  U NOVOM SADU: Muškarac preminuo tokom vožnje

Vesti

UŽAS U NOVOM SADU: Muškarac preminuo tokom vožnje

Podeli vest

Muškarac od oko 60 godina preminuo je tokom vožnje oko 13 časova u Venizelosovoj ulici na Podbari u Novom Sadu

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, interventne ekipe su zatekle muškarca bez svesti i pulsa.

- Naše lekarske ekipe su pokušale reanimaciju, ali nažalost bezuspešno. Konstatovana je smrt muškarca na mestu - navedeno je za 021.rs.

Nije poznato o kom se muškarcu radi, kao ni odakle je, ali se na fotografijama može videti da se radi o automobilu somborskih registarskih tablica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija