• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

19.08.2017

14:58

FILMSKA POTERA KOD SVILAJNCA! Muž, dever, jetrva i svekar jurili ODBEGLU SNAJKU!

Vesti

FILMSKA POTERA KOD SVILAJNCA! Muž, dever, jetrva i svekar jurili ODBEGLU SNAJKU!

Podeli vest

Jedna porodica iz Požarevca (prezime poznato redakciji) je u selu Bobovo kod Svilajnca izazvala pravu pometnju. Naime, muž, svekar, dever i jetrva jurilo je odbeglu snajku, što je rezultovalo filmskom poterom i privođenjem četiri osobe

Meštani Bobova bili su iznenađeni kada su četiri osobe otele jednu ženu i odvele je u nepoznatom pravcu. Ispostavilo je da su oni preoteli snajku koja je pobegla od nevenčanog muža.

Posle četri sata potere policija ih je našla nadomak Požarevca, sakrivene kod rođaka, i sve ih uhapsila, dok su snajku vratili kod prijatelja u Bobovo, kod kojih je pobegla od muža nasilnika, pišu "Alo".

Porodica iz Požarevca đuture je krenula u poteru za snajkom čim je dobila dojavu da je u selu Bobovo kod Svilajnca i da joj je drug ponudio hranu i krov nad glavom dok ne obezbedi ćerku (5) i sina od 17 meseci.

U poteru za N. S. (26), koja je sedam godina živela nevenčano sa N. I. u Požarevcu, krenuli su njen muž, svekar P. I, jetrva J. S. (25) i dever S. I. Oni su 4. avgusta, oko 17.30 upali u kuću S. S. iz Bobova i na silu oteli ženu.

S. S. i njegov sin tvrde da ih je porodica iz Požarevca napala i da su ženu, koja je pobegla zbog nasilja u porodici, izvukli kroz prozor i na silu ugurali u automobil.

- Muž me je godinama tukao i maltretirao! Pobegla sam 20. jula od kuće i prijavila policiji i Centru za socijalni rad da napuštam muža zbog maltretiranja i da moram da ostavim ćerku od pet godina i sina od 17 meseci dok ne nađem krov nad glavom. Posle hapšenja muža dovela sam i decu u Bobovo, ali se plašim da će me on ubiti čim ga puste iz pritvora! - kaže N. S.  i dodaje da je posle otmice preživela pravi pakao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Dokaz da su iza ovih "muškarčina" nasilnika gotovo uvek porodično vaspitanje i srednjovekovno ponašanje. Čuj ti to, cela familija se digla da je juri po Srbiji, da bi je na silu vratili nasilniku. Sve u zatvor pa da se nauče pameti.

smiljana

pre 6 godina

i takvih ima, Boze dragi, hoce covek zenu na silu, sta li on ocekuje od nje posle toga??? Siledjiju u zatvor na duze....a zenu odmah zaposliti, i dati stan....zena nesme dozvoliti da je niko tuce, prvi samar, odmah se pakuj, pa ako treba biti sluzavka i to je posao, dok se snqdjes.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija