• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

19.08.2017

18:15

(FOTO) DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADIMIROVCA: Džipom se zabili u bager sa 160 NA SAT!

Vesti

(FOTO) DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADIMIROVCA: Džipom se zabili u bager sa 160 NA SAT!

Podeli vest

Dragan Mladen (42), Vladimir Topić (36) i Danijela Čović (42) izgoreli su u džipu nakon što su velikom brzinom udarili otpozadi u bager, u kom su povređeni Dejan Maslovarić i njegov sin (10)

Dva muškarca i jedna žena poginuli su u četvrtak uveče u džipu "tuareg" kad su se brzinom od najmanje 160 kilometara na sat zabili u bager na putu između Banatskog Novog Sela i Vladimirovca! Od stravičnog udarca i džip i bager su odbačeni 20 metara u kanal pored puta, a "tuareg" je istog trenutka planuo i izgoreo!

HOROR: POTPUNO UGLJENISANA TELA! Detalji stravične nesreće kod Vladimirovca!

U džipu su na mestu poginuli Dragan Mladen (42), Vladimir Topić (36) i Danijela Čović (42), a u bageru su povređeni Dejan Maslovarić i njegov 10-godišnji sin, koji su s teškim povredama zbrinuti u bolnici!

Potpuno ugljenisani

Informer

Izvor iz istrage kaže da su tela stradalih potpuno ugljenisana, do neprepoznatljivosti, pa je njihov identitet utvrđen tek narednog dana, u petak.

Užas
Policajci su pronalazili delove džipa u prečniku od stotinak metara, što govori o kakvom se strahovitom sudaru radilo

- Do nesreće je došlo kada se Dragan Mladen, koji je upravljao džipom, vozeći preko 160 na sat otpozadi zakucao u "kašiku" bagera. Oba vozila kretala su se iz pravca Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu. Od siline udarca džip je odbacio bager dvadeset metara, da bi na kraju oba vozila završila u kanalu pored puta - priča naš izvor.

Na mestu udesa, kaže on, nije bilo tragova kočenja.

- To znači da vozač džipa nije ni video bager na vreme zbog ogromne brzine, a možda je nesreći doprinelo i to što bager nije bio adekvatno osvetljen. U svakom slučaju, da je džip išao propisanom brzinom i da je udario u neosvetljeni bager, posledice bi bile daleko blaže - navodi naš sagovornik.

Informer

Oba vozila juče su dizalicama podignuta na kamion kako bi bila prevezena na vanredni tehnički pregled.

Na mestu udesa ostali su razbacani delovi vozila i odeće poginulih i povređenih. Policajci su na uviđaju pronalazili delove džipa u prečniku od stotinak metara, što govori o kakvom se strahovitom sudaru radilo.

Inače, Dragan Mladen je pre nekoliko dana doputovao u Srbiju iz Nemačke, gde živi, kako bi proveo nekoliko dana sa prijateljima. Po priči jednog od njih, Dragana je baka još posle osnovne škole odvela u Nemačku jer je bio malo problematičan.

Informer

- Međutim, i tamo je imao neke probleme sa zakonom, ali se ipak posle smirio, oženio se i dobio decu. Kobne noći na suvozačkom mestu u džipu je bila njegova prijateljica Danijela, a Vladimir je sedeo na zadnjem sedištu. Ne znam ni da li je Draganova porodica u Nemačkoj obaveštena o tragediji - ispričao nam je Draganov prijatelj.

U porodici Vladimira Topića u Banatskom Novom Selu svi su zanemeli od šoka i tuge. Njegov komšija rekao nam je juče da Vladimir ima sestru, s kojom je bio veoma blizak, ali ona radi kao stjuardesa u Dubaiju i do juče po podne rođaci nisu mogli da je obaveste o tragediji.

Informer

TRI OSOBE POGINULE U UDESU KOD VLADIMIROVCA! U sudaru bagera i džipa povređeno i DETE!

- Ona nema pojma da joj je brat poginuo i sad se porodica lomi kako da joj kažu. Strašna tragedija... Vlada je bio baš dobar mladić - ispričao je jedan od komšija.

Seo da se provoza

Prema njegovim rečima, Vladimir je u četvrtak uveče odgledao utakmicu Partizan - Videoton, a onda je skuterom otišao do centra sela da popije kafu.

- Tu je valjda naleteo na Dragana i verovatno seo u džip s njim i tom devojkom da se malo provozaju. Možda je Vladimir hteo da vidi kako ide taj džip... Čak je i dokumenta ostavio u skuteru, koji i dalje stoji tamo gde ga je on ostavio kobne večeri. Eto šta je sudbina... Seo na par minuta u džip i sad ga nema - dodaje ovaj komšija.

Što se tiče vozača bagera, Dejan i njegov sin su u bolnici pod nadzorom lekara. U privatnoj građevinskoj firmi, u kojoj je Maslovarić zaposlen, u petak nisu želeli da komentarišu ovu nesreću.

Opasan pravac

Na putu između Banatskog Novog Sela i Vladimirovca maksimalna dozvoljena brzina je 60 ili 80 kilometara na sat, u zavisnosti od deonice. U policiji, međutim, kažu da ovim putem mnogi vozači divljaju.
- Put je mahom prav i pregledan, pa pojedini voze preko 100 na sat, kao da su na autoputu. Često tamo postavimo radare, kažnjavamo vozače, ali to ne može uvek sprečiti tragedije - kažu u policiji.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 6 godina

Suditi vozacu bagera za trostuko ubistvo iz nehata. Ide neosvetljenim bagerom nocu na putu gde je dozvoljeno 60-80km/h. I da su isli propisno opet bi nastradali jer se bager krece malom brzinom. Na robiju sa tim vozacem bagera.

zucko

pre 6 godina

Priznajem,napravio sam prekrsaj, VOZACKA dozvola mi je posle deset godina vaznosti istekla i nisam to uocio nekih dva meseca,kada me je policajac zaustavio i rekao mi je da sam napravio prekrsaj ja sam se izvinio i zamolio ga da mi oprosti da cu odmah sutra otici da to regulisem,medjutim on je bio dosledan(drzak) i napisao mi prijavu,dok je ispunjavao prijavu pored nas je projurio vozac na motoru bez kacige i najmanje sa 80-100kmh,ja ga pitam a ovo ne vidite,on je opet drsko rekao nije tvoje da mi govoris sta treba da radim. Samo sam hteo da ukazem da se kaznjavaju sitni i beznacajni prekrsaji na njima policajci ispunjavaju kvote a od ovih sa dzipovima i slicnih uzimaju novac i propustaju ih za mnogo drasticnije prekrsaje,i zato se desavaju ovakve stravicne nesrece.

Milan

pre 6 godina

Sta ce bager bez pratnje uopste u bilo koje vreme na cesti toga u srbiji ima mnogo narocito poljoprivrednih masina bez ikakvih obiljezja

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija