• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

22.08.2017

11:44

EKSKLUZIVNO! OVO JE KRISTININ UBICA! Krvnik sa pumpe koji je pucao devojci u glavu zbog 10.000 dinara!

Vesti

EKSKLUZIVNO! OVO JE KRISTININ UBICA! Krvnik sa pumpe koji je pucao devojci u glavu zbog 10.000 dinara!

Podeli vest

Miloša Srebrića zvanog Flekica (35), koji je 25. maja tokom pljačke ubio Kristinu Kaplanović (19), odao je drug koji je pao s heroinom. Potom je ubičin DNK nađen i na košulji Kristininog kolege

Miloš Srebrić (35), osumnjičen da je 25. maja ubio Kristinu Kaplanović (19) tokom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrol" u Velikom Mokrom Lugu, uhapšen je prošle srede nakon što ga je odao poznanik! Potom je ubičin DNK nađen i na košulji Kristininog kolege jer ga je Srebrić odgurnuo tokom pljačke!
Informer je ekskluzivno došao u posed Miloševe fotografije, na kojoj se jasno vidi da je Srebrić nadimak Flekica "zaradio" zbog toga što od rođenja ima upečatljive crvene fleke po čelu. Na osnovu ovih belega, ali i po boji glasa, Kristinine kolege su ga naposletku prepoznale u policiji.

EVO KAKO JE PAO KRISTININ UBICA! Ovako je rasvetljen ZLOČIN NA PUMPI U VELIKOM MOKROM LUGU!

Trudna mu žena

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Srebrićev poznanik je nedavno uhapšen u Beogradu sa pet grama heroina, što je, sticajem okolnosti, ubrzalo i rasvetljavanje Kristininog ubistva.

Fleke
Kristinine kolege prepoznale su Srebrića po flekama na čelu i po boji glasa
Izvor iz istrage

-Taj Srebrićev drug je na uslovnoj slobodi i prestravio se kad mu je policija našla drogu. Iz straha od povratka u zatvor ispričao je u policiji sve i o sebi i o svakom koga poznaje. Tako je, na opšte iznenađenje, kazao inspektorima i da zna ko je krajem maja ubio devojku na benzinskoj pumpi - ispričao je naš izvor.

Tokom istrage, ispostavilo se da se Srebrićev DNK poklapa sa tragovima pronađenim na košulji Kristininog kolege.
- Miloš je, naime, prilikom pljačke odgurnuo tog Kristininog kolegu i tako je Milošev DNK dospeo na njegovu košulju. Potom su i Kristinine kolege prepoznale Srebrića po karakterističnim flekama na čelu i po boji glasa i tad je skupljeno dovoljno dokaza da se on optuži za ubistvo - objašnjava naš sagovornik.

Informer

Već odrobijao osam godina

Miloš Srebrić je stari znanac policije i do sada je nekoliko puta hapšen i osuđivan. Iza rešetaka je proveo oko osam godina, mahom zbog razbojništava, teških krađa, ali i dilovanja narkotika. Oženjen je i čeka dete. U Beogradu poslednjih nekoliko godina ima prijavljeno prebivalište, pošto je zaposlen kao profesionalni vozač. Rodom je iz Starog Sela, pored Velike Plane.

On dodaje i da je policija, kad je sačinila foto-robot ubice, namerno sačuvala u tajnosti ključni detalj da se radi o čoveku sa specifičnim flekama na licu kako Srebrić ne bi bio upozoren da su mu inspektori na tragu.
Iako je Srebrić prilikom saslušanja u tužilaštvu negirao da ima ikakve veze sa zločinom, tvrdeći da je o ubistvu devojke iz okoline Nove Varoši čuo isključivo preko medija, određen mu je pritvor do 30 dana.

- Osumnjičenom se na teret stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja dela- precizirala je Bojana Stanković, portparolka Višeg suda u Beogradu.
Srebrić je, inače, uhapšen 16. avgusta uveče u beogradskom naselju Mirijevo, gde trenutno živi sa trudnom suprugom. U njegovom stanu je tada pronađena i ručna bomba. On nije pružao nikakav otpor prilikom hapšenja, ali je u početku glumio da je ljut što ga policija uznemirava zbog slučaja sa kojim, navodno, nema nikakve veze.

Pucao joj u glavu

Podsetimo, Kristina je ubijena 25. maja nakon što je tokom pljačke upucana u glavu.
Nervozni i maramom preko lica maskirani lopov je kobne večeri, urlajući i vitlajući pištoljem, uleteo u objekat i naredio radnicima da se sklone od kase. Iznenada je odjeknuo pucanj, koji je pogodio nesrećnu devojku pravo u potiljak. Razbojnik je unezveren pobegao i ostavio plen od oko 10.000 dinara u kasi, a Kristina je četiri dana kasnije preminula u Urgentnom centru. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stolimir

pre 6 godina

Ne sumnjam ja u nasu policiju kad joj se dozvoli da radi svoj posao. Bravo za policiju.

Marko

pre 6 godina

Nije da branim ubicu, ali po svemu recenom pistolj je opalio slucajno u guranju a nije joj on pucao u glavu.. Drugo je kad nekog ubijes slucajno, a drugo kad nekome hladnokrvno pucas u glavu.. U svakom slucaju, ovaj zasluzuje maksimalnu kaznu pogotovo sto je povratnik, ali i vi novinari preterujete sa vasim bombasticnim naslovima.. Da je hteo da ubije za 10.000 din, ubio bi i ostale a ne bi ih ostavio kao svedoke.. Mislim da ni on sam nije planirao da mu se pljacka ovako zavrsi.. \n

Ljube

pre 6 godina

Dobro poznat policiji zbog razbojništva i teških krađa, osuđivan, znaju detalj koji nije obelodanjen a oni 3 meseca ne mogu da se sete koji to kriminalac ima karakterističan beleg na čelu nego treba da ih doušnik obavesti da je on ubica ... baš svašta

Zurkolomac

pre 6 godina

Srpkinje obozavaju iskljucivo ovakve zatucane seljacine i kriminalce. Jos ako je i ubica, to je onda pravi raj...

Vratiti smrtnu kaznu

pre 6 godina

......javno ga obesiti na Terazijama, i onda opet ukinuti - smrtnu kaznu! Sve ostalo je ruganje - pravdi!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija