• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

25.08.2017

15:43

NESTALA TINEJDŽERKA IZ NEGOTINA! Njen telefon je zvonio dva puta, nakon čega se veza prekinula i gubi joj se svaki trag!

Vesti

NESTALA TINEJDŽERKA IZ NEGOTINA! Njen telefon je zvonio dva puta, nakon čega se veza prekinula i gubi joj se svaki trag!

Podeli vest

Policija u Negotinu traga za Jovanom Predić (17), iz sela Čubra kod Negotina, koja je nestala 23. avgusta

Njen nestanak su primetili roditelji, kada su se tog dana, oko podneva, vratili kući nakon radova u polju.

-  Ali, kada samo je, oko 17 časova, pozvali, mobilni telefon joj je odzvonio do kraja, ali se ona nije javljala. Posle je pozvonio još dva puta, nakon čega se veza prekinula. Ne znam da li joj se ispraznila baterija ili je nemerno prekinuta veza.

Jovana, koja je upravo u Beču završila osnovnu i upisala srednju školu i ranije je umela da nestane na par sati. Sada je, međutim, nema već danima.

- Ne znam šta da mislim. Rekla mi je da je raskinula sa momkom, a njena drugarica nam je rekla da mu je na Fejsbuk profil poslala poruku da je ''život g....'' On joj je, navodno, odgovorio da uvek može da dođe kod njega i da se venčaju – kaže očajan Slaviša.

Privatna arhiva

Roditelji kažu da Jovani njihove pažnje nikada nije manjkalo, kao i da je bila voljeno dete. Čak i da je, kažu, rešila da se uda, oni bi to podržali.

- Obišli smo okolna sela Braćevac, Šipikovo i Tamnič. Čuli smo da je tom momku, Danijelu, sa kojim se dopisivala, napisala da je u vozu i da treba da siđe u Tamnič - kaže Jasmina.

Predići su otišli na stanicu u Tamniču, gde su im meštani kazali da su videli Jovanu, ali uprkos potrazi – nisu je pronašli.

- Bio sam i kod mobilnog operatera da saznam sa kim mi je ćerka pričala kada je nestala, međutim, rekli su da to mogu da nam daju tek za mesec dana, jer su procedure vrlo stroge - dodaje Slaviša.

Predići su obavestili i policiju, koja se dala u potragu sa Jovanom, ali ona, do sada, nije pronađena. Kaću, trebala je da se vrati u Beč, gde bi, u ponedeljak trebala da proslavi 17 rođendan. Oni apeluju da ako bilo ko ima ikakav trag da im javi na 019/543 802, na 062/891 31 20 ili da obaveste najbližu stanicu policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija