• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

26.08.2017

22:25

NASILJE OD KOJEG SE GRČI ŽELUDAC! NIŠLIJKA: Suprug je organizovao da me poliju kiselinom zbog razvoda?

Vesti

NASILJE OD KOJEG SE GRČI ŽELUDAC! NIŠLIJKA: Suprug je organizovao da me poliju kiselinom zbog razvoda?

Podeli vest

Nišlijka S. M. (33) koju je preksinoć ispred dragstora u kome radi kao prodavačica na Bulevaru Nemanjića u Nišu polila kiselinom sugrađanka J. P. (38) sumnja da je pozadina napada brakorazvodna parnica koju je pokrenula u februaru ove godine. Pred istražnim organima obe žene su izjavile da se ne poznaju, a S. M. tvrdi da se nikom nije zamerila

Iako još nema naznaka da je napad na S. M. neko naručio, istražni organi su saglasni da je vrlo čudno da J. P. polije kiselinom potpuno nepoznatu ženu. S. M. se od opekotina oporavlja na Odeljenju plastične hirurgije niškog Kliničkog centra, ali je šok zbog svega što je preživela prevelik.

Ona kaže da se nikome nije zamerila i da nema neprijatelja "osim" supruga sa kojima nije u dobrim odnosima, zbog čega je i pokrenula parnicu za razvod braka. Previše uplašena za svoju bezbednost moli da joj ne otkrivamo identitet.

- Pre završetka druge smene otišla sam do kontejnera da izbacim smeće. Primetila sam da stoji neka žena ali nisam obraćala pažnju jer je ne poznajem - priča S. M. - U jednom trenutku osetila sam da me poliva nekom tečnošću, a zatim vrelinu i nesnosni bol.

NEZABELEŽEN SLUČAJ NASILJA U NIŠU: Radnica u dragstoru polivena benzinom I ŽIVA ZAPALJENA!

Uspela je samo da podigne ruku i zaštiti oči, a zatim je otrčala do dragstora.

- Kolegenice su se izbezumile kada su me videle. Vikale su "ti goriš". Pocepale su mi majcu i brzo pozvale Hitnu pomoć i policiju - ovako, za "Novosti", priča žrtva napada.

S. M. ne može da se otme sumnji da je ovo delo supruga i njegove druge žene. Kako kaže, on je ugledno vojno lice.

- Ja sam samo prodavačica u dragstoru. Njemu se veruje, a meni pokušavaju da otmu dete. Imam samo njega i majku sa kojom živim - priča S. M. - Sve on to dobro zna i koristi da mi napakosti. Bojala sam se da će mi se desiti nešto loše, ali ovakvo nešto monstruozno nisam mogla ni da zamislim, priča vidno uzmenirena S. M.

ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

Zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenoj J. P. je određeno zadržavanje do 48 časova.

- Ona je izjavila da ne poznaje žrtvu i da je jednostavno imala potrebu da nekog polije sumpornom kiselinom - navode u policiji gde nisu mogli da nam potvrde da li je J. P. psihički uračunljiva osoba.

Lekari su uspeli da joj saniraju opekotine po licu, rukama, vratu, leđima, a izgorela joj je i kosa. Ipak, strahuje kakve će joj posledice kiselina ostaviti na vid.

- Neko želi da od mene napravi invalida, da ne bih mogla da brinem o detetu, ali sam imala veliku sreću da ne oslepim potpuno - veli ova žena koja tvrdi da je žrtva ne samo lošeg braka već i čitavog sistema. - On uzima dete kad želi, i ja ne smem ništa da mu kažem. Prijavila sam ga nedavno da ga je odveo i da tri nedelje nisam znala gde se nalazi.

S. M. kaže da je prijavljivala supruga, ali da nije bilo nikakve reakcije:

- Onda bi mi se on smejao i govorio: "Prijavila si me i šta sad, šta mi se desilo? Ništa!".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17