• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Grbović

27.08.2017

16:41

SIN BRUTALNO UBIO OCA POSLE SVAĐE! Detalji krvavog porodičnog obračuna u Vrnjačkoj Banji!

Vesti

SIN BRUTALNO UBIO OCA POSLE SVAĐE! Detalji krvavog porodičnog obračuna u Vrnjačkoj Banji!

Podeli vest

Ivanu Grujiću (27) iz Vrnjačke banje, koji je nožem iskasapio oca Sašu (52) i ubio ga na terasi stana u centru ovog mesta, određen je pritvor do 30 dana

On je na saslušanju najpre ćutao a zatim je kratko rekao da ga je otac verbalno uznemiravao i da mu nije dao da živi onako kako je njemu odgovaralo.

- Ivan se posvađao sa ocem a zatim je nasrnuo na njega. Otac je tada izašao na terasu, kako bi izbegao fizički sukob sa sinom. Ivan je pošao za njim, oborio ga na pod a zatim mu je nožem zadao desetak uboda - kaže izvor Informera.

Gosti kafića, koji se nalazi u prizemlju zgrade, odmah su pozvali policiju koja je Ivana uhapsila. Oni kažu da se Sašina krv slivala sa terase i da je prizor bio stravičan.

Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja je teško povređenog Sašu transportovala u kraljevačku Opštu bolnicu Studenica.

- Rane su bile fatalne. Pokušali smo sve što je do nas ali je pacijent iskrvario i preminuo - kažu u ovoj bolnici.

Prema nezvaničnim saznanjima, Igor se sa ocem često svađao poslednja dva meseca. Otac je Ivanu zamerao to što ne radi i što često traži novac od njega. 

Telo ubijenog je poslato na obdukciju a nakon toga, Saša će biti sahranjen. 

STRAVA U VRNJAČKOJ BANJI! Nožem ubio oca, policija ga uhapsila!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija