• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

27.08.2017

17:05

DEČAKU KUPOVAO SLATKIŠE, PA GA OBLJUBIO! Pedofil iz Kikinde danima mamimo devetogodišnju žrtvu!

Vesti

DEČAKU KUPOVAO SLATKIŠE, PA GA OBLJUBIO! Pedofil iz Kikinde danima mamimo devetogodišnju žrtvu!

Podeli vest

Dejan Jovanov (35) iz Kikinde, koji je uhapšen zbog obljube nad devetogodišnjakom, namamio je dečaka u podrum jedne zgrade i dodirivao ga po telu

Prema informacijama iz više izvora, Jovanov je u poslednjih nekoliko godina često dolazio u Priboj. Prilikom jedne od tih poseta upoznao je mališana koga je obljubio, ali i još nekoliko dece.

- Deci se predstavljao kao Kobra. Poverenje dečaka koji će, kako se ispostavilo, biti njegova žrtva, zadobio je kupujući mu sladoled, slatkiše i vodeći ga na video-igre - kaže sagovornik upućen u nemili događaj.

Kikinđanin je, dodaje naš izvor, neretko obmanjivao Pribojce idući od vrata do vrata i tražeći pomoć, predstavljajući se kao gluvonem. U drugom delu grada, opet, ponašao se kao potpuno zdrav. Ispostavilo se da je pedofil i da iza sebe ima više krivičnih dela zbog kojih je osuđivan.

HOROR U PRIBOJU! Pedofil namamio dečaka (9) u podrum i obljubio ga!

Ipak, niko u Priboju ne zna da li je Jovanov u ovaj grad dolazio samo da bi se zbližio sa decom ili nekim drugim poslom.

- Ispred jedne od višespratnica u naselju u kojoj dečak živi sa porodicom u Priboju, kažu uglednom i časnom, Kikinđanin je zatekao devetogodišnjaka i poveo ga u podrum. Verujući Cobri, dete je pošlo sa njim, a ovaj ga je naterao da skine pantalone i dodirivao ga - priča naš izvor.

Dete je pokušavalo da se otrgne od pedofila, a to mu je uspelo tek pošto se u zgradi čula nekakva galama koja je privukla pažnju napasnika. Dečak je u tom trenutku pobegao i alarmirao roditelje koji su pozvali policiju.

Jovanov je nonšalantno išetao iz zgrade i otišao u centar grada, gde ga je policija pronašla. Mirno je prihvatio hapšenje.

- Naseljem gde dečak živi njegovi vršnjaci su brzo proneli priču: "Onaj Kobra što nam je kupovao slatkiše je našeg druga odveo u podrum i ....", što znači da su deca poznavala Jovanova - priča jedan Pribojac.

Roditelji su u strahu jer ne znaju da li je i njihovo dete možda bilo žrtva tog pedofila.

Dejan Jovanov je sinoć predat Višem javnom tužilaštvu. Tereti se za obljubu nad maloletnim detetom za šta je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija