• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

28.08.2017

21:58

MOTOROM SE ZABILI U BETONSKI ZID! Dva mladića povređena u stravičnoj nesreći u Nišu!

Vesti

MOTOROM SE ZABILI U BETONSKI ZID! Dva mladića povređena u stravičnoj nesreći u Nišu!

Podeli vest

Nemanja K. (21) i njegov prijatelj Mijat P. (23),obojica iz niškog naselja "9.maj" teško su povređeni u ponedeljak oko 2.50 minuta u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici ulica Vojvode Putnika i Trebinjske
D.K.

Mladići su bili na motociklu "suzuki" kojim su usled velike brzine udarili u potporni zid, odbili se od njega, a zatim se zabili u parkiranu  "zastavu 10" i banderu desetak metara dalje od mesta prvog udara.  

Nemanja je zadržan na lečenju na Klinici za neurohirurgiju sa teškim povredama glave i u komatoznom stanju dok je Mijat imao više sreće jer je zadobio samo  povrede po nogama.

Desimir Ćirković koji živi u blizini mesta nesreće kaže da  je prizor bio stravičan.
- Sin mi je doviknuo da se dogodila nesreća i da zovem policiju i Hitnu pomoć. Mnogo sam se uzbudio, jedva sam pogodio brojeve... Istrčao sam napolje, prvo sam video motor a ljudi nije bilo nigde...Tek kad sam prišao banderi,  ugledao  sam ih kako leže jedan pored drugog. Obojica su krkljali i krvarili, odmah mi je bilo jasno da su teško povređeni pa nisam smeo da ih diram. Hitna pomoć je tražila još jednu ekipu jer nisu smeli da obojicu unesu u jedno vozilo zbog težine povreda- priča Ćirković.

Komentarišući uzroke nesreće, Ćirković kaže da je od jednog očevica čuo da se motocikl kretao velikom brzinom.
- Jedan vozač koga su pretekli krećući se uz ulicu Vojvode Putnika je kazao da su vozili sigurno 150 pa možda i 200 kilometara na čas. Pri toj brzini nije nikakvo čudo što su izgubili kontrolu i zabili se u zid. Uništili su i komšiji vozilo, odmah sam otišao do njegove kuće da mu kažem da mu je auto stradao - kaže ovaj čovek.

Prema rečima lekara sa Klinike za neurohirurgiju, Nemanji predstoji operacija zbog teških povreda glave.
- Pacijent je u veoma teškom stanju, priljučen je na aparate jer ima veoma opasne povrede. Zadobio je prelom lobanje sa otokom i unutrašnjim krvarenjem u mozgu  - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.  
 Kako su posvedočili očevici nesreće, nijedan od mladića nije imao kacigu.

Velika šteta na autu

D.K.

Prilikom odbacivanja mladići koji su bil na motocikli su najpre udarili u zadnji a zatim u bočni deo auta, polomivši zadnje vetrobransko staklo i oštetivši šasiju.

Mi smo spavali, ništa nismo čuli dok komšija nije došao da nam kaže da nam je auto slupan. Nadamo se da će nam osiguranje pokriti štetu - rekao je Lazar Pavlović, sin vlasnika oštečenog vozila. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija