• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

29.08.2017

14:31

TUGA: Preminuo mladić (21) koji je motociklom udario u betonski zid u Nišu!

Vesti

TUGA: Preminuo mladić (21) koji je motociklom udario u betonski zid u Nišu!

Podeli vest

Nemanja K. (21) iz niškog naselja 9. maj koji je teško povređen 28. avgusta u saobraćajnoj nezgodi u ulici Vojvode Putnika u Nišu, preminuo je prošle noći na Klinici za neurohirurgiju ne dolazeći svesti

- Pacijent je preminuo malo posle ponoći. Imao je veoma teške povrede kojima je podlegao i pored intenzivnih mera lečenja – potvrdila je Vesna Nikolov, direktor ove zdravstvene ustanove.

Nemanja i njegov prijatelj Mijat P. (23) su motociklom "suzuki" udarili u potporni zid, odbili se od njega, a zatim se zabili u parkiranu "zastavu 10" i banderu.

MOTOROM SE ZABILI U BETONSKI ZID! Dva mladića povređena u stravičnoj nesreći u Nišu!

Mijat je sa povredama kuka, kolena i skočnog zgloba na lečenju na Klinici za ortopediju.

Uzrok nezgode je neprilagođena brzina, jer je jedan od očevidaca posvedočio da se motocikl kretao oko 150, pa možda i 200 kilometara na sat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija