• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prokupljenadlanu.rs

30.08.2017

18:04

MLADIĆ TERORIŠE PROKUPLJE: Niko mu ne može ništa, čak ni policija!

Vesti

MLADIĆ TERORIŠE PROKUPLJE: Niko mu ne može ništa, čak ni policija!

Podeli vest

M. R. (25) iz Beograda koji je pre deset dana u Prokuplju napao Tamaru Kostić (17) iz čista mira svakodnevno čini isti prekršaj

Kako piše portal Prokupljenadlanu.rs, policija muku muči sa njim, jer ga svakodnevno privode, prosleđuju na Odeljenje psihijatrije Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić", sa koga posle par sati biva otpušten i ponovo se nađe na ulici.

Prema prijavama građana, viđen je kako napada žene na gradskom groblju, po frizerskim salonima, na ulici, po kafićima, a ima prijava i da je upadao u okolna sela u privatne kuće.

Ipak, svi ti napadi svrstavaju se u prekršaje i padaju pod remećenje javnog reda i mira, te tako ne podležu krivičnoj odgovornosti.

LUDA PRIČA IZ PROKUPLJA! ŽENU NATERAO DA UZME KREDIT, pa je isterao iz kola, UZEO JOJ PARE I POBEGAO! Vratio se posle nedelju dana, KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO!

Mladić je inače dobro upućen u svoja građanska prava, te odmah pošto po prijavi policijska patrola reaguje i pokuša da ga privede, on počne da se poziva na zakon i slobodu ličnosti.

Odlično zna da niko ne može da ga spreči da bude na bilo kom javnom mestu, niti mogu da ga zadrže u policiji, ili na Odeljenju psihijatrije.

(FOTO) SLAVOLJUB STOJILJKOVIĆ U PAKLU BIROKRATIJE: Promenili su mi identitet, DRŽAVA ME VODI POD PET RAZLIČITIH IMENA!

- Već je tenzija porasla i ljudi su počeli ozbiljno da se plaše. Niko ne zna kako će da reaguje i građani su uplašeni - kaže osoba koja je više puta bila sa njim u kontaktu.

Prema našim informacijama M. R. se leči na psihijatriji u Beogradu, a ovde je došao jer mu baba živi u selu nadomak Prokuplja.

PROKUPLJE: Ako ste penzioner i ispunjavate OVE uslove, možete besplatno u banju!

- Tek nedavno je par žena podnelo krivične prijave protiv njega. Čak mislim da ga je i baba prijavljivala, ali sve te prijave nemaju dovoljno dokaza. Treba neko da se ozbiljno pozabavi njime, da ga proprati i eventualno ono što može jeste da se uputi na lečenje, ili da se čeka da ne daj bože napravi ozbiljno krivično delo - kaže dobro upućena osoba.

Ruke zakona su očito u ovom slučaju vezane i pored svakodnevnih privođenja, posle nekoliko sati, on je opet na ulici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
astra

pre 6 godina

Pa nemoguće da zna bolje zakon od gradskih vlasti. Svaki problem ima rešenje kada se neko time pozabavi

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija