• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

31.08.2017

22:45

JEZIVE SMS PORUKE UHAPŠENOG NASILNIKA:"Draga moja ženo glupa, krv ćeš da prop**aš"

Vesti

JEZIVE SMS PORUKE UHAPŠENOG NASILNIKA:"Draga moja ženo glupa, krv ćeš da prop**aš"

Podeli vest

Osnovni sud u Zaječaru osudio je A.K. iz okoline Boljevca pravnosnažnom presudom na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog nasilja u porodici

Ovaj nasilnik je godinama maltretirao svoju suprugu i slao joj jezive SMS poruke u kojima joj je pretio smrću.

Uznemirujuće poruke je nesrećna žena mesecima primala, a delove tih poruka prenosimo identično kako ih je nasilnik A.K. pisao:

"Ovo je moja i tvoja lična prepreka i za njega i za nas nema više dalje", napisao je A.K. u jednoj od svojih poruka, a potom je nastavio:

"E ovako ćemo ženo moja glupa, pošto si mutava postala, pare detetove si potrošila, kupus i druge potrebe detetu nisi kupila... Zavisi od tebe detetov život, da li će i nadalje da odrasta uz oca i majku ili je kraj svemu. Ljubim vas i volim".

Tortura porukama nesrećne žene se nastavila. Poruke su postajale sve nasilnije i A.K. je u njima očigledno pretio supruzi da će ubiti nju i decu.

"Ne pišem ti više, i ne zovem te. Kunem se u sva tri deteta, sve zavisi od tebe da li se kuća zatvara... Kad ja ne valjam, ti će krv da prop**aš zbog deteta, nećeš da dočekaš Novu godinu... sama ćeš da se uništiš".

A. K. je već osuđivan zbog nasilja u porodici, a sada se na sudu branio rekavši da ništa od navedenog "nije ozbiljno mislio" i da se kaje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija