• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2017

11:06

OD LJUBAVI DO MRŽNJE! Srđan je Ivanu verio pre SAMO MESEC DANA, a onda joj je PUCAO U GLAVU!

Vesti

OD LJUBAVI DO MRŽNJE! Srđan je Ivanu verio pre SAMO MESEC DANA, a onda joj je PUCAO U GLAVU!

Podeli vest

Komšije tvrde da se sinoć na Dedinju u ulici Koste Racina odigrala dramatična scena između preminulog Srđana Cvetkovića (59) i glumice Ivane Panzalović (30), za čiji život se lekari trenutno bore! Njihovi prijatelji su verovali da je sve čarobno u njihovoj vezi, jer su se verili pre samo mesec dana, međutim tragedija koja se dogodila noćas pokazala je da se iza zatvorenih vrata odigravao užas...

Srđan je 7. avgusta, dakle pre tačno mesec dana na društvenoj mreži Fejsbuk obelodanio da je verio glumicu Ivanu Panzalović. A u jednom od komentara je napisao 'da je ona žena njegovih snova'.

Pogledajte...

Prijatelji su tom prilikom čestitali novopečenom verenom paru, a Srđan je još jednom iskoristio priliku da potvrdi koliko voli Ivanu, koju je danas ranio.

On je napisao: Ivana je nešto posebno!

Inače, pojedini mediji navode da je Ivana mesecima pokušavala da izađe iz ove veze, ali da li su ovi navodi tačni pokazaće istraga.

Podsetimo, Srđan Cvetanović (59) je izvršio samoubistvo, nakon što je u glavu hicem iz pištolja ranio glumicu iz 'Kursadžija' Ivanu Panzalović, nakon žustre svađe.

Prethodno je glumica telefonom prijavila da je Cvetanović juri nožem po stanu. Patrola policije je za dva minuta bila na licu mesta, a pomahnitali čovek je upravo tada upotrebio oružje. 

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT GLUMICE U KOJU JE PUCAO HIRURG! Ivana Panzalović (30) na aparatima!

Bio je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, primarijus, magistar medicinskih nauka VMA Beograd.

Inače, Cvetanović je bio autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije.

(FOTO) OVO JE GLUMICA KOJU JE HIRURG tokom žustre ljubavne svađe na Dedinju RANIO!

Međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim državama i Brazilu.

Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

(FOTO) TRAGEDIJA NA DEDINJU! Poznati hirurg pucao glumici u GLAVU, a zatim SEBI PRESUDIO!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija