• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.09.2017

10:24

(VIDEO) SUMNJIVI DETALJI TRAGEDIJE NA DEDINJU: Ivana svog verenika koji joj je pucao u glavu KRILA OD PRIJATELJA!

Vesti

(VIDEO) SUMNJIVI DETALJI TRAGEDIJE NA DEDINJU: Ivana svog verenika koji joj je pucao u glavu KRILA OD PRIJATELJA!

Podeli vest

Prijatelji glumice Ivane Panzalović, kojoj je u glavu pucao verenik, a potom presudio sebi, kažu da je bila puna života i da pred njima nije imala tajni, ali da njenog verenika nisu upoznali

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je nakon svađe upucao verenik Srđan Cvetanović (59) specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, se nakon operacije oseća dobro i u svesnom je stanju. 

Kako Pink nezvanično saznaje glumica će u narednih nekoliko dana biti puštena na kućno lečenje. Ivani Panzalović je metak samo okrznuo čelo, a hematom koji se stvorio je uklonjen operacijom i ona se sada dobro oseća.

Šta je uglednog hirurga navelo da počini ovakav zločin, pitanje je na koje nema odgovora i sve se zasniva samo na pretpostavkama. Komšije tvrde da su se Ivana i Srđan i ranije svađali, a one se prijateljima nikada nije požalila da ima probleme sa verenikom.

Printscreen You Tube

Psihoterapeut Radmila Vulić Bojović ukazuje da danas ima više nasilja nego ranije i da je ono jačeg intenziteta, ali i da se o toj temu više govori. 

- Nekada se u partnerskim bliskim odnosima, dogodi nešto što ljude navede da izađu iz zone uobičajenog ponašanja. Moguće je da je on funkcionisao stabilno na poslu, i da je za eskalaciju ovakvog ekstremnog nasilja okidač bila neka situacija između njih dvoje - istakla je Bojović. 

- U bliskim odnosima, kada imate doživljaj da ne možete da postojite bez te osobe koja je predmet vaše fiksacije, a osetite da možete da je izgubite, uđete u neko takvo stanje... - rekla je Vulić Bojović, navodeći da su izjave ljubavi koje Srđan upućivao Ivani na Fejsbuku intenzivne i neobične.

MAJKA NIJE HTELA DA SE MEŠA U IVANIN IZBOR! Porodica ranjene glumice nije odobravala vezu sa HIRURGOM, ali su se držali po strani!

To međutim, dodaje ona, ne znači da su mogle ukazati na tragediju. 

- Reč je o vezi koja otvara dosta pitanja, oni su bili pripadnici različitih generacija, profesija, mada i to ne mora ništa da znači. Sigurno je da jedna svađa nije mogla da dovede do ove situacije. To je bilo intenzivno, sigurno je ovakva situacija imala nekakav tok i kontekst - ocenila je Vulić Bojović.

Prema njenim rečima, Cvetanović je zreo čovek koji se ostvario i funkcionisao bez ikakvih problema, a kome se u onda u ozbiljnim godima dogodila veza u koju projektuje svoje nade.  

Printscreen You Tube

 - Sigurno je postojao neki okidač, onda je postao verovatno svestan šta je uradio, pa je presudio sebi - navela je Vulić Bojović ocenivši da je Cvetanović znao da mu sledi drakonska kazna. 

Prema njenim rečima i da je Ivana bila sa nekim drugim i da je nameravala da ga ostavi, ništa od toga ne može i ne sme biti opravdanje za ovakav potez. 

Advokat Veljko Delibašić ističe da je bez obzira što nisu bili u bračnoj zajednici, ovo je definitoivno slučaj nasilja u porodici, ali neće biti krivičnog postupka jer se počinilac ubio. 

Osvrnuvši se na navode komšija koju su za medije rekli da su se partneri i ranije svađali, Delibašić je ocenio da su bili dužni to da prijave jer Zakon predviđa obavezu prijavljivanja nasilja u porodici. 

Delibašić je istakao da nadležni organi nisu mogli da reaguju bez prijave nasilja, a da kada je reč o nasleđivanju Ivana Panzalović, prema zakonu, ima sva prava kao i zakonska supruga, budući da su bračna i vanbračna zajednica izjednačene. 

informer/facebook/drcvetanovic.com

Ivanin kolega, glumac Saša Pantić, koji je sa njom igrao u seriji "Kursadžije", kaže da je bila puna života, dobro vaspitana i vezana za roditelje koje je čak pozvala da dođu iz Dobija i upoznaju se sa ljudima sa kojima sarađuje.

Otac joj je ugledni hirur, majka joj je medicinski radnik, diplomirala je u klasi Mirjane Karanović, ispričaio je Pantić i dodao da Ivana nije bila konfliknta osoba. 

- Nisam poznavao njenog verenika... Mada ništa nismo krlili jedni od drugfih, bili smo na turneji 365, spavili smo zajedno...Znali smo da je srećna i da ima dečka. Nije se žalila ni na kakve probleme - rekao je Pantić.

Pantić je Ivanu upoznao pre šest - sedam godina na snimanju jedne serije za tržište BiH.

 - Čuli smo se. Posetićemo je čim se ukaže prilika. Ona je mlada devojka puna života, nadamo se da će iz cele ove situacije izaći zdrava - naveo je Pantić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija