• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

08.09.2017

18:11

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT HIRURGA KOJI JE RANIO GLUMICU, PA SE UBIO: Prvu ženu ostavio, sa Ivanom se svađao u TANGAMA JE IZBACIO NA ULICU!

Vesti

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT HIRURGA KOJI JE RANIO GLUMICU, PA SE UBIO: Prvu ženu ostavio, sa Ivanom se svađao u TANGAMA JE IZBACIO NA ULICU!

Podeli vest

Kratka, ali burna veza između glumice Ivane Panzalović (30) i uglednog plastičnog hirurga (59) Srđana Cvetanovića okončala se juče samoubistvom lekara koji je pre nego što je sebi ispalio metak u glavu, pokušao da ubije svoju duplo mlađu devojku

Ispred zgrade na Dedinju u kojoj je par živeo juče su se mogli videti polomljeni ventilator, luster, čaše koje su ljubavnici u žaru svađe bacali kroz prozor. Krv je bila posvuda. Rano ujutru oko četiri sata pucnji iz stana hirurga probudili su stanare.

- Pogledao sam kroz prozor i video tu devojku kako sva krvava sa čalmom na glavi izlazi iz zgrade i zapomaže. Bila je prekrivena krvlju. Nekoliko minuta kasnije stigla je policija - priča sused.

Ranjavanju i suicidu prethodila je žestoka svađa, a susedi kažu da je bila samo jedna u nizu.

- Pre mesec dana čula sam zaglušujuću dreku u hodniku, izašla da ponudim pomoć i imala šta da vidim. Ivana je samo u tangama i majičici trčala po zgradi do ulaznih vrata. Pokušala je da ih otvori, ali Srđan je stajao sa spoljne strane i držao kvaku, da ona ne izađe. Vrištala je na njega "Idiote doktorski, pusti me napolje", a meni rekla da joj je "napravio šljivu na oku". Odbila je pomoć. nije bila uplašena, bila je besna -  priča jedna komšinica.

KRVAVE GLAVE, ISTRČALA NA ULICU I TRAŽILA POMOĆ! Jedan lukavi potez spasio je GLUMICU SIGURNE SMRTI!

Podsetimo, ovaj hirurg se do sada ženio dva puta.

- Srđan se u mladosti zabavljao sa Tanjom sa kojom se venčao i dobio trojke - Sonju, Nikolu i Milicu. Međutim, brak nije potrajao, a deca su mu retko dolazila, a on nije često pričao o njima osim o ćerci koja je skoro stupila u brak, pa se hvalio. Za Nikolu je pričao da nešto radi, išao je u SAD ali se vratio, a Milica je valjda završila dizajn - rekle su komšije.

Kako pričaju, nakon majčine smrti, njegovog bolesnog oca Dragana je negovala Marija, medicinska sestra sa VMA, sa kojom se kasnije oženio i živeo u ovom stanu.

- Pre nekog vremena čula sam lupanje vratima, vrisku, a sutradan sam čula od komšinice da se posvađao sa njom i da je ona pobegla. To zna jer je videla Mariju i ponudila joj da dođe kod nje u stan kako bi joj pomogla. Nakon njenog odlaska, stan je bio zapušten, cveće se osušilo, nered je bio ispred vrata, neke stare saksije -prepričavali su događaje.

MAJKA NIJE HTELA DA SE MEŠA U IVANIN IZBOR! Porodica ranjene glumice nije odobravala vezu sa HIRURGOM, ali su se držali po strani!

Inače, ranjena Ivana se oglasila iz bolnice.

- Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi - kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.

- Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu - navela je glumica.

(VIDEO) SUMNJIVI DETALJI TRAGEDIJE NA DEDINJU: Ivana svog verenika koji joj je pucao u glavu KRILA OD PRIJATELJA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17